Человек поедающий: целебное и враждебное. Есть ли надежда победить жир, или Как избавиться от пищев. - Евгения Горац (978-5-907241-06-0)

Человек поедающий: целебное и враждебное. Есть ли надежда победить жир, или Как избавиться от пищев. - Евгения Горац (978-5-907241-06-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 348
348 грн
  • ISBN: 978-5-907241-06-0
  • Код товару: 351425
Основні характеристики
Редактор: Ірина Звонарьова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Людина поїдає : цілющий і вороже. Чи є надія перемогти жир , або Як позбутися від харч.» Євгенія Горацій

У колишні часи дорослі вчили дітей відрізняти неїстівні гриби і ягоди від їстівних - це знання було необхідно для виживання в дикій природі. У сучасному світі не менш важливо вміння орієнтуватися в супермаркетах. Прочитавши цю книгу, ви дізнаєтеся: - як не дозволити їжі-паразита витіснити з вашого столу дає життя і живить справжню їжу; - як відрізнити їстівну їжу від неїстівної і позбутися від харчового баласту; - чи можна перемогти жир і що таке якісні калорії; - як приручити гормон передчуття і кайфу дофамін; - як виявити симптоми харчової залежності і як впоратися з ними; - як вручну перепрограмувати мозок, збудувавши захист від харчових компаній.

Купити книгу «Людина поїдає : цілющий і вороже. Чи є надія перемогти жир , або Як позбутися від харч.» Євгенія Горацій в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Людина поїдає : цілющий і вороже. Чи є надія перемогти жир , або Як позбутися від харч." (Євгенія Горацій) з ISBN 978-5-907241-06-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Ірина Звонарьова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
256
Формат
150х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.392
Автор
Євгенія Горацій

Рецензії на книгу «Людина поїдає : цілющий і вороже . Чи є надія перемогти жир , або Як позбутися від харч.».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами