Приключения Алисы и Алика. Практикум по ТРИЗ для детей и не только. Книга для родителей и педагогов - Владимир Петров, Павел Амнуэль (978-5-91359-350-4)

Приключения Алисы и Алика. Практикум по ТРИЗ для детей и не только. Книга для родителей и педагогов - Владимир Петров, Павел Амнуэль (978-5-91359-350-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 370
370 грн
  • ISBN: 978-5-91359-350-4
  • Код товару: 351421
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 120

Про книгу «Пригоди Аліси і Аліка. Практикум з ТРВЗ для дітей і не тільки. Книга для батьків і педагогів» Володимир Петров

Цією книгою ми починаємо серію "ТРИЗ для дітей". Вона буде використовувати сюжети відомих дитячих книг. Діти, спільно з героями цих книжок, будуть потрапляти в різні важкі ситуації і шукати шляхи виходу з них, використовуючи інструменти теорії розв'язання винахідницьких завдань (ТРВЗ). В цілому серія є практичним посібником у захоплюючій формі освоїти ТРИЗ. Серія призначена для розвитку винахідницької, творчого, талановитого мислення у дітей 9-12 років шляхом обговорення проблемних ситуацій і пошуку шляхів виходу з них дітьми спільно з дорослими. Ми почнемо цю серію з розповідей про Алісу, складених Льюїсом Керроллом. Ситуації і рішення проблем, описані Керроллом, залишаються актуальними і через півтора століття. Зрозуміти, чому люди з покоління в покоління приймають ті чи інші рішення, допоможуть розбори завдань, виконані професійними вирішувач проблем на основі ТРВЗ. Крім прикладів, на кожен з інструментів ТРИЗ, який використовується в даній книзі, наведені завдання для самостійного рішення і їх розбір, наведений в додатку. Все це сприяє розвитку навичок винахідницького, талановитого мислення.

Купити книгу «Пригоди Аліси і Аліка. Практикум з ТРВЗ для дітей і не тільки. Книга для батьків і педагогів» Володимир Петров в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Пригоди Аліси і Аліка. Практикум з ТРВЗ для дітей і не тільки. Книга для батьків і педагогів" (Володимир Петров) з ISBN 978-5-91359-350-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
120
Формат
145х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.156
Автор
Володимир Петров

Рецензії на книгу «Пригоди Аліси і Аліка . Практикум з ТРВЗ для дітей і не тільки . Книга для батьків і педагогів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами