Взрослые дети. Как получить недополученное от жизни - Генри Клауд, Джон Таунсенд, Дэйв Кардер, Эрл Хэнслин (978-5-86181-652-6)

Взрослые дети. Как получить недополученное от жизни - Генри Клауд, Джон Таунсенд, Дэйв Кардер, Эрл Хэнслин (978-5-86181-652-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 349
349 грн
  • ISBN: 978-5-86181-652-6
  • Код товару: 351406
Основні характеристики
Автор: Генрі Клауд
Редактор: Г. Раєвська
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 248

Про книгу «Дорослі діти. Як отримати недоотриману від життя» Генрі Клауд

Навіть у самих начебто благополучних сімей є проблеми, які всі члени сім'ї або щиро не бачать, або старанно приховують не тільки від оточуючих, але і від самих себе. Відсутність близькості, нездорові пристрасті, різні види насильства (психологічного, фізичного, сексуального), співзалежність - ці та інші дисфункції передаються з покоління в покоління. Дитина засвоює від батьків або інших значущих для нього дорослих сімейні моделі поведінки, які неминуче відтворять в сім'ї, створеної ним самим, коли він виросте. Все нові й нові сім'ї стають дисфункціональними, неблагополучними - вони не виконують всіх своїх функцій, недоотримують благодаті. У батьківській родині закладаються не тільки проблеми відносин, а й особистісні, які все життя будуть мучити вже дорослу дитину. Чи можна розірвати цей ланцюг болю і страждань? Виявляється, можна. Незамінну допомогу в цій нелегкій справі надасть книга "Дорослі діти: як отримати недоотриману від життя". Її автори, десятки років працюють з дисфункціональними сім'ями і вихідцями з них, допоможуть вам виявити проблеми - ваші і вашої родини - і крок за кроком проведуть вас по шляху зцілення.

Купити книгу «Дорослі діти. Як отримати недоотриману від життя» Генрі Клауд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дорослі діти. Як отримати недоотриману від життя" (Генрі Клауд) з ISBN 978-5-86181-652-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Г. Раєвська
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
248
Формат
130х200 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.180
Автор
Генрі Клауд

Рецензії на книгу «Дорослі діти. Як отримати недоотриману від життя».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами