Стретчинг. 7 минут в день. Растяжка, гибкость, пластичность. Пошаговая программа обретения хорошей физической формы за 30 дней - Элен Жамесс (978-5-389-18443-5)

Стретчинг. 7 минут в день. Растяжка, гибкость, пластичность. Пошаговая программа обретения хорошей физической формы за 30 дней - Элен Жамесс (978-5-389-18443-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 150
150 грн
  • ISBN: 978-5-389-18443-5
  • Код товару: 351360
Основні характеристики
Автор: Елен Жамесс
Назва оригіналу: 7 minutes par jour: Stretching
Перекладач: Оксана Постникова
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка

Про книгу «Стретчинг. 7 хвилин в день. Розтяжка , гнучкість , пластичність. Покрокова програма здобуття гарної фізичної форми за 30 днів» Елен Жамесс

Доведено: всього 7 хвилин регулярних фізичних занять можуть принести величезну користь для всього організму. Комплексна програма коротких оздоровчих тренувань, що складаються з м'яких вправ на розтяжку, допомагає знайти рухливість і гнучкість, підтримати здоров'я суглобів, м'язів і зв'язок, а також внутрішніх органів. Розтяжка, або стретчинг, володіє відмінним розслаблюючим і заспокійливим ефектом, знімає тілесне й емоційне напруження. Вправи можна виконувати в будь-який час дня і де завгодно, вам не знадобиться ніяких спеціальних пристосувань і інвентарю. По цій книзі можна займатися самостійно, навіть якщо ви новачок: все тренування детально опрацьовані професійним викладачем стретчинга і йоги, дані зрозумілі ілюстрації і докладні покрокові опису кожної вправи.

Купити книгу «Стретчинг. 7 хвилин в день. Розтяжка , гнучкість , пластичність. Покрокова програма здобуття гарної фізичної форми за 30 днів» Елен Жамесс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Стретчинг. 7 хвилин в день. Розтяжка , гнучкість , пластичність. Покрокова програма здобуття гарної фізичної форми за 30 днів" (Елен Жамесс) з ISBN 978-5-389-18443-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
7 minutes par jour: Stretching
Перекладач
Оксана Постникова
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
80
Формат
180х220 мм
Автор
Елен Жамесс

Рецензії на книгу «Стретчинг . 7 хвилин в день . Розтяжка , гнучкість , пластичність . Покрокова програма здобуття гарної фізичної форми за 30 днів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами