Йога для хорошего сна. 7 минут в день. Антистресс, расслабление, релаксация. Пошаговая программа обретения хорошей физической формы за 30 дней - Элен Жамесс (978-5-389-18442-8)

Йога для хорошего сна. 7 минут в день. Антистресс, расслабление, релаксация. Пошаговая программа обретения хорошей физической формы за 30 дней - Элен Жамесс (978-5-389-18442-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 156
156 грн
  • ISBN: 978-5-389-18442-8
  • Код товару: 351359
Основні характеристики
Автор: Елен Жамесс
Назва оригіналу: 7 minutes par jour: Yoga du sommeil
Перекладач: Анастасія Прохоренко
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка

Про книгу «Йога для гарного сну. 7 хвилин в день. Антистрес , розслаблення , релаксація. Покрокова програма здобуття гарної фізичної форми за 30 днів» Елен Жамесс

Доведено: всього 7 хвилин занять йогою можуть принести величезну користь для всього організму, заспокоїти розум і позбавити від безсоння. Мета цієї інноваційної програми коротких вечірніх йога-тренувань - зняти фізичне і психологічне напруження і тим самим підготувати вас до сну. Вам не знадобиться ніяких спеціальних пристосувань і інвентарю, вправи можна виконувати де завгодно, навіть прямо в ліжку. Завдяки спеціально підібраним асанам і дихальним вправам ваше тіло розслабиться, а розум налаштуватися на спокійну хвилю, ви забудете про тривоги дня і плавно перейдете до здорового міцному сну. По цій книзі можна займатися самостійно, навіть якщо ви новачок: всі заняття детально опрацьовані професійним викладачем йоги, дані зрозумілі ілюстрації і докладні покрокові опису кожної пози і вправи.

Купити книгу «Йога для гарного сну. 7 хвилин в день. Антистрес , розслаблення , релаксація. Покрокова програма здобуття гарної фізичної форми за 30 днів» Елен Жамесс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Йога для гарного сну. 7 хвилин в день. Антистрес , розслаблення , релаксація. Покрокова програма здобуття гарної фізичної форми за 30 днів" (Елен Жамесс) з ISBN 978-5-389-18442-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
7 minutes par jour: Yoga du sommeil
Перекладач
Анастасія Прохоренко
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
80
Формат
180х220 мм
Автор
Елен Жамесс

Рецензії на книгу «Йога для гарного сну . 7 хвилин в день . Антистрес , розслаблення , релаксація . Покрокова програма здобуття гарної фізичної форми за 30 днів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами