Успеть до полуночи - Рекс Стаут (978-5-389-18513-5)

Успеть до полуночи - Рекс Стаут (978-5-389-18513-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 341
341 грн
  • ISBN: 978-5-389-18513-5
  • Код товару: 351355
Основні характеристики
Автор: Рекс Стаут
Назва оригіналу: Before Midnight+Might as well be Dead+Three Witnesses (Die Like a Dog+When a Man Murders+The Next Witness)
Перекладач: Ольга Александрова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Встигнути до опівночі» Рекс Стаут

Ніро Вулф, пристрасний колекціонер орхідей, великий гурман, любитель пива і великий сищик, практично ніколи не виходить з дому. Всі злочини він розплутує на основі тих фактів, які збирає Арчі Гудвін, його чарівний, іронічний помічник з відмінною памятью.На фінальному етапі конкурсу, який влаштовує парфумерна компанія, убитий один з організаторів, а з його гаманця зникають відповіді на заключні питання. Під підозрою всі п'ять фіналістів, і, щоб уникнути скандалу, організатори просять Вулфа знайти листок з відповідями. Всупереч думці поліції Вулф дотримується версії, що людина, яка вкрала відповіді, і вбивця - один і той же ліцо.К Ніро Вулфу звертається людина з проханням знайти сина, який пішов з дому одинадцять років тому. Блудного сина досить швидко вдається знайти, але знаходять його у в'язниці, де той сидить за звинуваченням у вбивстві. І Вулфу необхідно довести його невіновность.Кроме романів «Встигнути до опівночі» і «Краще мені померти», до збірки увійшли ще три повісті про чергові справах знаменитого сищика.

Купити книгу «Встигнути до опівночі» Рекс Стаут в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Встигнути до опівночі" (Рекс Стаут) з ISBN 978-5-389-18513-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Before Midnight+Might as well be Dead+Three Witnesses (Die Like a Dog+When a Man Murders+The Next Witness)
Перекладач
Ольга Александрова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
608
Формат
140х210 мм
Автор
Рекс Стаут

Рецензії на книгу «Встигнути до опівночі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами