Практика свадебной фотографии. Приёмы создания идеальных кадров от фотографа из Беверли - Роберто Валенсуэла (978-5-00169-673-5)

Практика свадебной фотографии. Приёмы создания идеальных кадров от фотографа из Беверли - Роберто Валенсуэла (978-5-00169-673-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 799
799 грн
  • ISBN: 978-5-00169-673-5
  • Код товару: 351276
Основні характеристики
Перекладач: Катерина Петрова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 304

Про книгу «Практика весільної фотографії. Прийоми створення ідеальних кадрів від фотографа з Беверлі» Роберто Валенсуела

Відомий весільний фотограф Роберто Валенсуела на прикладах своїх вдалих і невдалих знімків наочно покаже, як шукати ідеальний кадр, і пояснить, чому якість фото визначає не апаратура, а навички того, хто нею користується. Як відобразити хаос реального світу в лаконічному і красивому кадрі? Як створити якісні фотографії на строкатому тлі з моделлю, що не вміє позувати? Автор книги виділяє в процесі три ключові елементи: локація, поза і виконання, - і пояснює, як знайти цікаві можливості навіть у складній ситуації. Це не звичайне посібник по фотографії. Вона навчить вас бачити, відчувати і думати. Ця книга - про те, як розвивати професійний інстинкт, щоб легко орієнтуватися в ситуаціях, в яких втрачається більшість фотографів. Те, що для всіх - припаркований на вулиці білий мікроавтобус, для вас буде відмінним відбивачем. Звичайне офісна будівля перетвориться в сукупність геометричних форм, візерунків, симетрій і відображень, і ви будете точно знати, як використовувати їх в кадрі. Весільним фотографам важлива щоденна практика, щоб в потрібний момент проявити свої найкращі якості. У цій книзі ви знайдете вправи на розвиток фотографічної ви? Дення, навчитеся розбирати сцену і шукати ідеальний кадр. Ви дізнаєтеся про симетрії, балансі, фреймінг, кольорі, текстури, методах портретної зйомки і унікальних прийомах автора. Валенсуела навіть наводить повний список використовуваних їм поз, які ви можете використовувати і вдосконалювати на свій смак. Вчіться, практика, відпрацьовуйте свій стиль і нові прийоми, шукайте несподівані рішення в будь-якій обстановці - і створюйте по-справжньому художні фотографії щасливих пар! Для кого ця книга Для тих, хто вважає фотографію - весільну і не тільки - видом мистецтва, а не просто способом зафіксувати момент.

Купити книгу «Практика весільної фотографії. Прийоми створення ідеальних кадрів від фотографа з Беверлі» Роберто Валенсуела в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Практика весільної фотографії. Прийоми створення ідеальних кадрів від фотографа з Беверлі" (Роберто Валенсуела) з ISBN 978-5-00169-673-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Катерина Петрова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
304
Формат
210x265 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.155
Автор
Роберто Валенсуела

Рецензії на книгу «Практика весільної фотографії . Прийоми створення ідеальних кадрів від фотографа з Беверлі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами