Обучение детей с ОВЗ грамоте с использованием альтернативной коммуникации. Развитие и коррекция речи - Людмила Гусева, Мария Рубцова (978-5-7057-5932-3)

Обучение детей с ОВЗ грамоте с использованием альтернативной коммуникации. Развитие и коррекция речи - Людмила Гусева, Мария Рубцова (978-5-7057-5932-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 219
219 грн
  • ISBN: 978-5-7057-5932-3
  • Код товару: 351213
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 145

Про книгу «Навчання дітей з ОВЗ грамоті з використанням альтернативної комунікації. Розвиток і корекція мови» Людмила Гусєва

У посібнику подані завдання, спрямовані на вивчення окремих букв, формування їх графічного образу, розвиток і корекцію лексико-граматичної будови мовлення, всіх видів мовного аналізу і синтезу, оволодіння практичними навичками глобального читання, розширення і активізацію словникового запасу неговорящіх або плохоговорящіх дітей, що допомагають підготувати їх до шкільного навчання відповідно до вимог ФГОС дО і ФГОС НГО навчаються з ОВЗ. Адресовано логопедам, дефектолога для використання в навчальних цілях, рекомендовано батькам дітей з особливими освітніми потребами.

Купити книгу «Навчання дітей з ОВЗ грамоті з використанням альтернативної комунікації. Розвиток і корекція мови» Людмила Гусєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Навчання дітей з ОВЗ грамоті з використанням альтернативної комунікації. Розвиток і корекція мови" (Людмила Гусєва) з ISBN 978-5-7057-5932-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
145
Формат
210х290 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.148
Автор
Людмила Гусєва

Рецензії на книгу «Навчання дітей з ОВЗ грамоті з використанням альтернативної комунікації . Розвиток і корекція мови».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами