Магия кристаллов на каждый день. Простые практики с драгоценными камнями и минералами - Сандра Кайнс (978-5-9573-3416-3)

Магия кристаллов на каждый день. Простые практики с драгоценными камнями и минералами - Сандра Кайнс (978-5-9573-3416-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 1503
1 503 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3416-3
  • Код товару: 351199
Основні характеристики
Перекладач: С. Комаров
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 416

Про книгу «Магія кристалів на кожен день. Прості практики з дорогоцінними каменями і мінералами» Сандра Кайнс

Магія кристалів - це простий і ефективний спосіб наповнити силою і чарами вашу повсякденне життя. Сандра Кайнс розповідає, як очистити кристал і зарядити його енергією, щоб підготувати до магічного ритуалу. А також дає рекомендації по підбору дорогоцінних каменів і мінералів відповідно до вашим знаком зодіаку. Вас чекає захоплююча подорож по колесу року з щоденними порадами, що стосуються магічного і особистого використання каменів. Автор відносить той чи інший камінь до певного дня, враховуючи не тільки фазу Місяця і інші астрологічні явища, але і кельтський календар дерев, рунічний календар і навіть відповідність кристалів буквах огамические алфавіту. Практики з дорогоцінними каменями допоможуть вам поліпшити навички пророцтва, навчитися працювати з власною енергією і енергіями свого будинку, досягти важливих кар'єрних цілей, знайти і зміцнити любов і дружбу, розвинути силу волі, зменшити стрес, знайти натхнення і багато іншого. Чому книгу варто прочитати Сандра Кайнс розповідає, як правильно підбирати заміни кристалів для вирішення ваших особистих завдань - в залежності від того, чи хочете ви тлумачити сни, взаємодіяти з ангелами або привернути увагу симпатичного вам людини. Прочитавши книгу, ви зрозумієте, які дорогоцінні камені або мінерали необхідні саме вам. Що допоможе зробити усвідомлений вибір кристала, який стане вашим талісманом на довгі роки. Для кого ця книга Для всіх, хто цікавиться природного магією в цілому і магією кристалів зокрема. Книга буде корисна, як тим, хто прагне розвинути екстрасенсорні здібності і вдосконалюватися як маг, так і тим, хто хотів би просто поліпшити своє життя, знайшовши справу до душі або залучаючи близьких по духу людей. Чому вирішили видати Перед вами практична енциклопедія дорогоцінних каменів і мінералів. Це найбільш повний огляд кристалів (більше 365, тому що для деяких днів пропонуються варіанти або заміни основного каменю), що супроводжується рекомендаціями щодо їх використання, описом магічних обрядів, заклинаннями і медитаціями. У своїх радах Сандра Кайнс враховує знаки зодіаку, фази Місяця, свята вікканскіх і інших язичницьких традицій. про автора Сандра Кайнс - дослідниця міфів і магії, член Ордена бардів, овата і друїдів. Автор дванадцяти книг. Сандра жила в Нью-Йорку, Європі, Британії, а тепер оселилася на узбережжі Нової Англії в будинку Вікторіанської епохи, де крім її сім'ї і кішок живе ще й кілька привидів. Вона також займається викладанням йоги і є практиком рейки. Сандра насолоджується єднанням з природою, доглядаючи за садом, спостерігаючи за птахами, а також займаючись пішим туризмом і океанським каякингом.

Купити книгу «Магія кристалів на кожен день. Прості практики з дорогоцінними каменями і мінералами» Сандра Кайнс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Магія кристалів на кожен день. Прості практики з дорогоцінними каменями і мінералами" (Сандра Кайнс) з ISBN 978-5-9573-3416-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
С. Комаров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
416
Формат
145х210 мм
Вага
0.494
Автор
Сандра Кайнс

Рецензії на книгу «Магія кристалів на кожен день . Прості практики з дорогоцінними каменями і мінералами».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами