Сила трав. Растения и их свойства для практик очищения, красоты и вдохновения - Эрин Ловелл Вериндер (978-5-00169-735-0)

Сила трав. Растения и их свойства для практик очищения, красоты и вдохновения - Эрин Ловелл Вериндер (978-5-00169-735-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 507
507 грн
  • ISBN: 978-5-00169-735-0
  • Код товару: 351171
Основні характеристики
Перекладач: Анна Авдєєва
Художник: Джорджія Блекі
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Сила трав. Рослини і їх властивості для практик очищення , краси і натхнення» Ерін Ловелл Веріндер

Ілюстроване введення в лікувальні та оздоровчі властивості рослин. Рослини - древній джерело здоров'я, довголіття і гарного настрою. Ця книга допоможе розібратися, чим рослини можуть бути корисні, як їх застосовувати і використовувати на благо. Тут об'єднані традиційний і сучасний підхід до медицини рослин. Під обкладинкою ви знайдете більш 40 лікарських рослин, від алое вера до куркуми. Ви познайомитеся з унікальними особливостями кожної рослини, навчитеся готувати з трав настойки, чаї, бальзами, есенції, лосьйони і багато іншого. Книга містить 80 чудових надихаючих ілюстрацій і інформативні опису про властивості рослин, методах зберігання і збору, вживанні в їжу. Ви знайдете в книзі: Комплексний підхід до теми фітотерапії і натуропатії. Основи фітотерапії: як збирати рослини, готувати чайні збори, робити настої, желе і пастилки. Ви дізнаєтеся, як підтримувати здоров'я за допомогою рослин. Прекрасні фотографії рослин і трав. Довідка про кожну рослину. Більше 40 рослин, які можна знайти в наших лісах і полях, наприклад: - календула лікарська, - звіробій звичайний, - лаванда вузьколиста, - меліса лікарська, - шавлія лікарська, - кропив'янка дводомна та інші. Для кого ця книга: Для всіх, хто захоплюється рослинами і їх корисними властивостями, фітотерапією і нетрадиційною медициною. Для тих, хто тільки почав цікавитися лікарськими травами.

Купити книгу «Сила трав. Рослини і їх властивості для практик очищення , краси і натхнення» Ерін Ловелл Веріндер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сила трав. Рослини і їх властивості для практик очищення , краси і натхнення" (Ерін Ловелл Веріндер) з ISBN 978-5-00169-735-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Анна Авдєєва
Художник
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
208
Формат
170x240 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.620
Автор
Ерін Ловелл Веріндер

Рецензії на книгу «Сила трав . Рослини і їх властивості для практик очищення , краси і натхнення».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами