Скринька зі спеціями. Добре харчуйтеся й будьте здорові з рецептами овочевих страв із різних країн світу - Лінда Шу (978-617-7799-87-9)

Скринька зі спеціями. Добре харчуйтеся й будьте здорові з рецептами овочевих страв із різних країн світу - Лінда Шу (978-617-7799-87-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 672
672 грн
  • ISBN: 978-617-7799-87-9
  • Код товару: 351169
Основні характеристики
Автор: Лінда Шу
Перекладач: Олена Кушнеренка
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 352

Про книгу «Скринька зі спеціями. Добре харчуйтеся й будьте здорові з рецептами овочевих страв із різних країн світу» Лінда Шу

Скуштувати оригінальні, смачні та корисні овочеві страви з різних куточків світу можна навіть у часи карантину, не вбираючись із власної оселі — якщо у вас є кулінарна книга від докторки медицини й шеф-кухарки Лінди Шу. Сніданки, основні страви, гарніри та десерти з екзотичними й вишуканими назвами, виявляється, не завжди вимагають подвигів на кухні, а здоровий підхід до харчування забезпечить гарне самопочуття, що обов’язково відобразиться на зовнішності, настрої та працездатності. Пудинги й кімчі, бургери й хумус, арахісовий пунш і тринідадські вареники, а ще, звичайно, найрізноманітніші спеції та трави, що витворюють неповторний стиль вашої кухні.

Купити книгу «Скринька зі спеціями. Добре харчуйтеся й будьте здорові з рецептами овочевих страв із різних країн світу» Лінда Шу в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Скринька зі спеціями. Добре харчуйтеся й будьте здорові з рецептами овочевих страв із різних країн світу" (Лінда Шу) з ISBN 978-617-7799-87-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олена Кушнеренка
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
352
Формат
210x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.440
Автор
Лінда Шу

Рецензії на книгу «Скринька зі спеціями. Добре харчуйтеся й будьте здорові з рецептами овочевих страв із різних країн світу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами