XX-мозг. Новейшие открытия, которые помогут женщинам укрепить когнитивное здоровье, поддерживать гормональный баланс и предупредить болезнь Альцгеймера - Лайза Москони (978-985-15-4921-0)

XX-мозг. Новейшие открытия, которые помогут женщинам укрепить когнитивное здоровье, поддерживать гормональный баланс и предупредить болезнь Альцгеймера - Лайза Москони (978-985-15-4921-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 300
300 грн
  • ISBN: 978-985-15-4921-0
  • Код товару: 351128
Основні характеристики
Перекладач: Ірина Гродель
Мова: російська
Обкладинка: інтегральна палітурка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 448

Про книгу «XX - мозок. Новітні відкриття , які допоможуть жінкам зміцнити когнітивне здоров'я , підтримувати гормональний баланс і попередити хворобу Альцгеймера» Лайза Моськоні

В "ХХ-мозку" Лайза докладно розповідає, яким чином ми можемо захистити свої тіло і мозок, щоб вони зберігали здатність чинити опір недугам протягом усього життя. - З передмови Марії Шрайвер До сих пір медичні дослідження грунтувалися на принципах "бікіні-медицини", що мають на увазі, що жінки - це ті ж чоловіки, тільки з грудьми і фаллопієвих трубами. Тим часом, жінки набагато частіше чоловіків страждають тривожністю, депресією, мігренню, черепно-мозковими травмами та інсультом. І на жаль, вірогідність провести залишок днів у чіпких лапах хвороби Альцгеймера у них теж удвічі вище, навіть якщо взяти до уваги велику тривалість життя. Раніше жіночому мозку приділялася зовсім мало уваги, він рідко ставав об'єктом медичних досліджень, що призвело до формування величезної кількості помилок про жіноче здоров'я. Книга "XX-мозок" намагається усунути цей гендерний перекіс, розповідаючи про величезний вплив двох жіночих Х-хромосом на головний мозок і роблячи акцент на естрогені - гормон, що грає ключову роль в його захисті. Торкаючись найрізноманітніші аспекти жіночої неврології, в тому числі сплутаність свідомості, провали в пам'яті, стрес, безсоння, гормональний дисбаланс і підвищений ризик розвитку деменції, доктор Моськоні пропонує передові науково обґрунтовані підходи до захисту жіночого мозку, включаючи спеціальну дієту, що довела свою ефективність для жінок , стратегії щодо зниження рівня стресу і корисні поради щодо нормалізації сну. Вона також аналізує суперечливі думки з приводу соєвих продуктів і замісної гормональної терапії, розповідає про проблеми, пов'язані з екзогенними токсинами, і досліджує роль нашого мікробіома. Мабуть, головний її урок полягає в тому, що піклуватися про себе ніколи не пізно. "ХХ-мозок" - це заклик до всіх жінок вимагати повного доступу до інформації про те, що відбувається з їх мозком і тілом, і в той же час комплексний план щодо усунення специфічних для них неврологічних ризиків, що позначає основні пункти на шляху до здоров'я і довголіттю головного мозку.

Купити книгу «XX - мозок. Новітні відкриття , які допоможуть жінкам зміцнити когнітивне здоров'я , підтримувати гормональний баланс і попередити хворобу Альцгеймера» Лайза Моськоні в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "XX - мозок. Новітні відкриття , які допоможуть жінкам зміцнити когнітивне здоров'я , підтримувати гормональний баланс і попередити хворобу Альцгеймера" (Лайза Моськоні) з ISBN 978-985-15-4921-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ірина Гродель
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
175x220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Лайза Моськоні

Рецензії на книгу «XX - мозок . Новітні відкриття , які допоможуть жінкам зміцнити когнітивне здоров'я , підтримувати гормональний баланс і попередити хворобу Альцгеймера».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами