Как читать художественную литературу как профессор. Проницательное руководство по чтению между строк - Томас Фостер (978-5-389-17061-2)

Как читать художественную литературу как профессор. Проницательное руководство по чтению между строк - Томас Фостер (978-5-389-17061-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 224
224 грн
  • ISBN: 978-5-389-17061-2
  • Код товару: 351102
Основні характеристики
Назва оригіналу: How to Read Literature Like a Professor
Перекладач: Тетяна Камишнікова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Як читати художню літературу як професор. Проникливе керівництво з читання між рядків» Томас Фостер

Оновлене і доповнене видання бестселера, написаного авторитетним професором Мічиганського університету, - живе і захоплююче введення в світ літератури з його символікою, темами і контекстами - дає ключ до глибшого розуміння художніх творів і дозволяє зробити повсякденне читання більш корисним і приємним. «Одне з центральних положень моєї книги полягає в тому, що існує якась загальна система образності, що сила образів і символів полягає в повторенні і переосмислення. Однак цілком природно, що письменники невтомно винаходять нові метафори і символи, які або проходять через увесь твір, або з'являються лише одного разу. У будь-якому випадку нам потрібна стратегія взаємодії з цими загадковими явищами, так що мені не залишається нічого іншого, як винайти її. В якості першого кроку у напрямку до впевненого володіння аналізом я включив в книгу роздуми про те, як поставити собі на службу власний читацький досвід, а також про важливу роль читача в створенні сенсу літературного твору. Чи не перестаю дивуватися, що, навіть активно читаючи, студенти, та й взагалі читаюча публіка залишаються вельми пасивними в тому, що стосується роботи з текстами, пропускання їх через себе. Давно пора поставити собі таку роботу ». (Томас Фостер)

Купити книгу «Як читати художню літературу як професор. Проникливе керівництво з читання між рядків» Томас Фостер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як читати художню літературу як професор. Проникливе керівництво з читання між рядків" (Томас Фостер) з ISBN 978-5-389-17061-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
How to Read Literature Like a Professor
Перекладач
Тетяна Камишнікова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
140х210 мм
Вага
0.475
Автор
Томас Фостер

Рецензії на книгу «Як читати художню літературу як професор . Проникливе керівництво з читання між рядків».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами