Темные данные. Практическое руководство по принятию правильных решений в мире недостающих данных - Дэвид Хэнд (978-5-9614-4143-7)

Темные данные. Практическое руководство по принятию правильных решений в мире недостающих данных - Дэвид Хэнд (978-5-9614-4143-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 397
397 грн
  • ISBN: 978-5-9614-4143-7
  • Код товару: 351091
Основні характеристики
Автор: Девід Хенд
Назва оригіналу: Dark Data Why What We Don’t Know Is Even More Important Than What We Do
Перекладач: Михайло Білоголовський
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Темні дані. Практичний посібник з прийняття правильних рішень в світі відсутніх даних» Девід Хенд

Людство навчилося збирати, обробляти і використовувати в науці, бізнесі і повсякденному житті величезні масиви даних. Але що робити з даними, яких у нас немає? Чи припустимо ігнорувати те, чого ми не помічаємо? Британський статистик Девід Хенд вважає, що це щонайменше недалекоглядно, а часом вкрай небезпечно. У своїй книзі він виділяє 15 впливають на наші рішення та дії видів даних, які залишаються в тіні. Наприклад, мова йде про облік сигналів лиха, які могли б подати жителі бідних районів, якби у них були смартфони, про результати медичного дослідження, які навмисно приховали або випадково спотворили, або про дані, що стали темними через поганий набору критеріїв для включення до вибірки. Хенд також розповідає про те, які заходи можуть згладити ефект темних даних і як їх можна обернути собі на користь.

Купити книгу «Темні дані. Практичний посібник з прийняття правильних рішень в світі відсутніх даних» Девід Хенд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Темні дані. Практичний посібник з прийняття правильних рішень в світі відсутніх даних" (Девід Хенд) з ISBN 978-5-9614-4143-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Dark Data Why What We Don’t Know Is Even More Important Than What We Do
Перекладач
Михайло Білоголовський
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
366
Формат
145x215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.540
Автор
Девід Хенд

Рецензії на книгу «Темні дані . Практичний посібник з прийняття правильних рішень в світі відсутніх даних».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами