Рассказ о средневековой Британии. От гибели Гарольда до Великой хартии - Александр Хелемский (978-5-4439-4101-1)

Рассказ о средневековой Британии. От гибели Гарольда до Великой хартии - Александр Хелемский (978-5-4439-4101-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 600
600 грн
  • ISBN: 978-5-4439-4101-1
  • Код товару: 351069
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 448
Формат: 170x240 мм

Про книгу «Розповідь про середньовічну Британії. Від загибелі Гарольда до Великої хартії» Олександр Хелемський

Ця книга розповідає про перший період середньовічної історії Британії, від кривавої битви при Гастінгсі, що віддала Англію під владу Вільгельма Завойовника, до прийняття Великої хартії вольностей. Автор намагався викласти події на тлі загального історичного процесу, залучаючи безліч аналогій і алюзій, і зробити це в досить живій і захоплюючій формі. Чи вдалося йому виконати своє завдання, вирішить читач. Доктор фізико-математичних наук Олександр Якович Хелемський - заслужений професор механіко-математичного факультету Московського державного університету ім. М. В. Ломоносова. Як годиться, він читає основні та спеціальні курси лекцій, веде заняття в академічних групах, керує науково-дослідним семінаром. Їм написані п'ять монографій і близько вісімдесяти наукових статей. (Остання монографія називається «Квантовий функціональний аналіз».) Серед його учнів - кандидати та доктори наук. Все своє життя А. Я. Хелемський відчував величезний інтерес до історії, спершу англійської (після прочитаних в дитячому віці шекспірівських хронік), потім античної та китайської, а пізніше - японської. На багатьох математичних конференціях він на прохання колег і друзів читав лекції на історичні теми (остання називалася «гвельфів, гібеліни і Данте Аліг'єрі»), а іноді, якщо дозволяв час, і цикли лекцій. Один з таких лекційних циклів і ліг в основу лежить перед вами книги.

Купити книгу «Розповідь про середньовічну Британії. Від загибелі Гарольда до Великої хартії» Олександр Хелемський в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розповідь про середньовічну Британії. Від загибелі Гарольда до Великої хартії" (Олександр Хелемський) з ISBN 978-5-4439-4101-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
448
Формат
170x240 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Олександр Хелемський

Рецензії на книгу «Розповідь про середньовічну Британії . Від загибелі Гарольда до Великої хартії».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами