Невральная терапия. Использование местных анестетиков в диагностических и лечебных целях. Иллюстророванное пособие - Ганс Бароп (978-5-00030-815-8)

Невральная терапия. Использование местных анестетиков в диагностических и лечебных целях. Иллюстророванное пособие - Ганс Бароп (978-5-00030-815-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 1122
1 122 грн
  • ISBN: 978-5-00030-815-8
  • Код товару: 351065
Основні характеристики
Автор: Ганс Бароп
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 344
Формат: 170x245 мм

Про книгу «Невральна терапія. Використання місцевих анестетиків в діагностичних і лікувальних цілях» Ганс Бароп

Книга присвячена маловідомому в нашій країні лікувально-діагностичного методу - невральної терапії, в основі якого лежать вегетативні блокади місцевим анестетиком. Значна частина посібника присвячена грунтовної теоретичної базі методу: анатомії і фізіології вегетативної нервової системи, реляційної теорії патології, патофизиологическим обгрунтуванням вегетативних блокад. У частині книги, присвяченій практичного застосування невральної терапії, наведені показання і протипоказання до виконання маніпуляцій при різних захворюваннях і детально проілюстровані опису типових ін'єкцій. Посібник може бути корисним досить широкому колу медичних фахівців, в першу чергу лікарям-неврологів, лікарів загальної практики, студентам медичних вузів і факультетів.

Купити книгу «Невральна терапія. Використання місцевих анестетиків в діагностичних і лікувальних цілях» Ганс Бароп в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Невральна терапія. Використання місцевих анестетиків в діагностичних і лікувальних цілях" (Ганс Бароп) з ISBN 978-5-00030-815-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
344
Формат
170x245 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.966
Автор
Ганс Бароп

Рецензії на книгу «Невральна терапія . Використання місцевих анестетиків в діагностичних і лікувальних цілях».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами