С какой планеты ваш ребенок. Практикум по нейропедагогике для родителей и преподавателей - Екатерина Пчелкина (978-5-6046760-1-1)

С какой планеты ваш ребенок. Практикум по нейропедагогике для родителей и преподавателей - Екатерина Пчелкина (978-5-6046760-1-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 324
324 грн
  • ISBN: 978-5-6046760-1-1
  • Код товару: 350953
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 86

Про книгу «З якої планети ваша дитина. Практикум по нейропедагогіке для батьків і викладачів» Катерина Пчелкина

Нейропедагогіка - молодий напрям у педагогіці, авторами якого є Валентина Дмитрівна Єремєєва і Тамара Петрівна Хрізман. Головна мета нейропедагогікі: допомогти дорослому зрозуміти дитину, а дитині зрозуміти, що від нього хочуть дорослі (батьки, вчителі). Можливо, комусь із вас відомі такі діагнози, як ОНР, ЗПР і ін., Які ставлять дітям на медико-педагогічних комісіях в дошкільному віці. Але далеко не всі проблеми у дитини пов'язані із затримками в розвитку, які необхідно лікувати і / або коригувати. Деякі питання вирішуються легко, якщо тільки знати прості "секрети" нейропедагогікі і вміти їх враховувати в контакті з кожним конкретним дитиною. Ця книга допоможе виявити у дитини вроджені нейрофізіологічні особливості і зорієнтує батьків і педагогів, що з цим робити. Матеріали книги підкажуть, як підготувати дитину до школи, щоб його навчання було в радість, а якщо дитина школяр, то як впоратися з тими проблемами, які у нього вже є. І для цього не потрібно бути фахівцем в області психології або нейрофізіології. Матеріал книги викладений доступною мовою і призначений для батьків, вихователів дошкільних установ, вчителів початкових класів, педагогів корекційних напрямків роботи з дітьми та додаткової освіти, студентів педагогічних навчальних закладів.

Купити книгу «З якої планети ваша дитина. Практикум по нейропедагогіке для батьків і викладачів» Катерина Пчелкина в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "З якої планети ваша дитина. Практикум по нейропедагогіке для батьків і викладачів" (Катерина Пчелкина) з ISBN 978-5-6046760-1-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
86
Формат
140х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.102
Автор
Катерина Пчелкина

Рецензії на книгу «З якої планети ваша дитина . Практикум по нейропедагогіке для батьків і викладачів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами