Ассоциативные карты. Мудрость Доброй Сказки. Игра-беседа для маленьких и взрослых. 50 карточек - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева, Александра Зинкевич (978-5-907241-75-6)

Ассоциативные карты. Мудрость Доброй Сказки. Игра-беседа для маленьких и взрослых. 50 карточек - Татьяна Зинкевич-Евстигнеева, Александра Зинкевич (978-5-907241-75-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 725
725 грн
  • ISBN: 978-5-907241-75-6
  • Код товару: 350940
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Папір: картон
Кількість сторінок: 50

Про книгу «Асоціативні карти. Мудрість Доброї Казки. Гра - бесіда для маленьких і дорослих. 50 карток» Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Здатність знаходити несподівані асоціації, винаходити власні смисли, виходити за рамки звичного сприйняття явищ, пропонувати нестандартні і прості комбінації - все це якості успішної людини в майбутньому. А закладати для них основу потрібно вже зараз, поки дитина не перейшов рубіж підліткового віку. Асоціативні карти - це не тільки спосіб спілкування дитини з батьками в творчому середовищі, а й тренажер вищих психічних функцій. Гра допоможе дітям і дорослим точніше оформляти в словах свої думки, почуття, асоціації, ідеї, очистить мислення від нав'язаних образів і конструкцій, прибере зайві рамки, дозволить вийти за межі стереотипів. Асоціативні карти мають проективно-діагностичним потенціалом. Завдяки цьому вони допоможуть вам глибше пізнати себе і своїх близьких. Комплектація: 50 карток з інструкцією в картонній коробці з магнітною застібкою.

Купити книгу «Асоціативні карти. Мудрість Доброї Казки. Гра - бесіда для маленьких і дорослих. 50 карток» Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Асоціативні карти. Мудрість Доброї Казки. Гра - бесіда для маленьких і дорослих. 50 карток" (Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва) з ISBN 978-5-907241-75-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Папір
картон
Кількість сторінок
50
Формат
120х170 мм
Вага
0.316
Автор
Тетяна Зінкевич - Євстигнєєва

Рецензії на книгу «Асоціативні карти . Мудрість Доброї Казки . Гра - бесіда для маленьких і дорослих . 50 карток».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами