Цифровая живопись в Photoshop для начинающих - Игнасио Базан-Лацкано, Джон Неймейстер, Амир Занд (978-5-97060-770-1)

Цифровая живопись в Photoshop для начинающих - Игнасио Базан-Лацкано, Джон Неймейстер, Амир Занд (978-5-97060-770-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 1200
1 200 грн
  • ISBN: 978-5-97060-770-1
  • Код товару: 350925
Основні характеристики
Перекладач: Сергій Черніков
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки: А. Мовчан
Папір: крейдований

Про книгу «Цифрова живопис в Photoshop для початківців» Амір Занд , Джон Неймейстер , Ігнасіо Базан - лацкани

Графічний редактор Adobe Photoshop - одне з найпотужніших, універсальних і затребуваних засобів цифрового живопису. Однак на сьогоднішній день його функціонал настільки широкий, що починаючому художнику непросто розібратися у величезній наборі інструментів і термінів. Ця книга стане надійним путівником по Photoshop для тих, хто починає освоювати програму з нуля. Від найпростіших операцій (створення графічного файлу, вибір колірного режиму і дозволу, робота з китицями, використання шарів) читач перейде до вивчення більш складних технік: трансформації областей, корекції кольору, ретушування. Ті, хто вже знайомий з базовими настройками і інструментами Photoshop, можуть відразу звернутися до голів, в яких професійні дизайнери дають поради по складній обробці зображень: розповідають про прийоми деталізації, освітлення, фарбування вручну, створення художніх композицій на основі фотографій. Теоретичний матеріал супроводжується рядом вправ з покроковими інструкціями, які дозволять читачеві відточити корисні навички і перейти до власних творчих проектів.

Купити книгу «Цифрова живопис в Photoshop для початківців» Амір Занд , Джон Неймейстер , Ігнасіо Базан - лацкани в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Цифрова живопис в Photoshop для початківців" (Амір Занд , Джон Неймейстер , Ігнасіо Базан - лацкани) з ISBN 978-5-97060-770-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Сергій Черніков
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
А. Мовчан
Папір
крейдований
Кількість сторінок
320
Формат
205х255 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Амір Занд , Джон Неймейстер , Ігнасіо Базан - лацкани

Рецензії на книгу «Цифрова живопис в Photoshop для початківців».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами