Курс раскрытия скрытых душевных сил человека. Развитие способностей Сверхчеловека - Леонид фон Фелькерзам (978-5-6046233-8-1)

Курс раскрытия скрытых душевных сил человека. Развитие способностей Сверхчеловека - Леонид фон Фелькерзам (978-5-6046233-8-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 562
562 грн
  • ISBN: 978-5-6046233-8-1
  • Код товару: 350842
Основні характеристики
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 302

Про книгу «Курс розкриття прихованих душевних сил людини. Розвиток здібностей Надлюдини» Леонід фон Фелькерзам

Це практичний курс з вправами і техніками для всебічного розвитку сверхспособностей від простого поліпшення стану організму до потужного розкриття психічного потенціалу. Ви отримаєте рекомендації та практичні методи на психофізичний розвиток, спеціальні дихальні вправи на активацію прихованих сил, техніки розвитку екстрасенсорних здібностей, психічної сили, роботи інтелекту, поліпшення пам'яті, використання потенціалу сну і трансових станів, а також освоїте техніки спіритизму, спілкування з прихованими силами, отримаєте методи гіпнотізаціі словом і думкою, виходу в астрал, дізнаєтеся про тваринний магнетизм. Велика кількість матеріалу і технік будуть служити вам відмінним практичним посібником у вашій особистісної еволюції.

Купити книгу «Курс розкриття прихованих душевних сил людини. Розвиток здібностей Надлюдини» Леонід фон Фелькерзам в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Курс розкриття прихованих душевних сил людини. Розвиток здібностей Надлюдини" (Леонід фон Фелькерзам) з ISBN 978-5-6046233-8-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
302
Формат
145x210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.320
Автор
Леонід фон Фелькерзам

Рецензії на книгу «Курс розкриття прихованих душевних сил людини . Розвиток здібностей Надлюдини».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами