ОКР. Полное руководство. Как избавиться от навязчивых мыслей и компульсивного поведения - Скотт Гранет (978-5-907365-64-3)

ОКР. Полное руководство. Как избавиться от навязчивых мыслей и компульсивного поведения - Скотт Гранет (978-5-907365-64-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 430
430 грн
  • ISBN: 978-5-907365-64-3
  • Код товару: 350828
Основні характеристики
Перекладач: О. Шершун
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 160

Про книгу «ОКР. Повне керівництво. Як позбутися нав'язливих думок і компульсивного поведінки» Скотт Гранет

Приборкайте ОКР і поверніть собі контроль над життям! У даній книзі представлені перевірені техніки, які разом з ефективними вправами допоможуть всім, хто страждає від нав'язливих думок і компульсивного поведінки, знову знайти контроль над своїм життям. Книга підтримає і направить вас в самостійній роботі з різними проявами ОКР за допомогою методів КПТ, експозиційної терапії, практик усвідомленості, а також безлічі дієвих інструментів, вправ, реальних історій і рад. Обсесивно-компульсивний розлад (ОКР) може проявлятися по-різному, але, поза всяких сумнівів, найкращим захистом від його впливу є дія. В даному посібнику описані терапевтичні техніки з доведеною ефективністю, а також представлені дієві вправи і інструменти, необхідні для боротьби з нав'язливими думками і компульсивним поведінкою. Представлені тут стратегії допоможуть всім, хто страждає від різних нав'язливих станів, впоратися з проявами ОКР. Книга є підтримуючим керівництвом для самостійної роботи і об'єднує когнітивно-поведінкову терапію, метод експозиції та запобігання ритуалів, а також практики усвідомленості в один простий покроковий план роботи. СТРУКТУРА КНИГИ Введення допоможе вам познайомитися c основними методами лікування, такими як КПТ, експозиційна терапія і практики усвідомленості. Вправи, опитувальники, контрольні списки і питання для роздумів представляють практичний і персоналізований підхід до лікування ОКР. Реальні історії і приклади пацієнтів, які особисто зіткнулися з ОКР, підтримають вас на шляху до зцілення.

Купити книгу «ОКР. Повне керівництво. Як позбутися нав'язливих думок і компульсивного поведінки» Скотт Гранет в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "ОКР. Повне керівництво. Як позбутися нав'язливих думок і компульсивного поведінки" (Скотт Гранет) з ISBN 978-5-907365-64-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
О. Шершун
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Скотт Гранет

Рецензії на книгу «ОКР . Повне керівництво . Як позбутися нав'язливих думок і компульсивного поведінки».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами