Астрология взаимоотношений. Ключ к пониманию друг друга. Том 1. Знаки зодиака и классическая синастрия - Александр Колесников (978-5-9573-3821-5)

Астрология взаимоотношений. Ключ к пониманию друг друга. Том 1. Знаки зодиака и классическая синастрия - Александр Колесников (978-5-9573-3821-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 1366
1 366 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3821-5
  • Код товару: 350817
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 368
Формат: 145x215 мм

Про книгу «Астрологія взаємин. Ключ до розуміння один одного. Том 1. Знаки зодіаку і класична синастрією» Олександр Колесніков

У новій книзі Олександра Колесникова, астролога з більш ніж 30-річним досвідом, ви познайомитеся з усіма відомими на сьогоднішній день астрологічними методами аналізу взаємин. Захоплююча подача матеріалу, наочні ілюстрації та приклади з життя відомих пар - вас чекає цікаве читання і безліч відкриттів про себе і людей навколо. З першої частини ви дізнаєтеся про те, як спілкуються між собою представники різних знаків зодіаку. На думку автора, немає сенсу шукати ідеально підходить вам партнера, в кожній парі є свої плюси і мінуси, особливості взаємодії. Якщо усвідомлено ставитися до супутника життя, враховувати властиві йому якості, то відносини будуть приносити радість і щастя. Друга частина присвячена класичної Синастрією - методу розрахунку гороскопу сумісності партнерів по їх натальной карті, або карті народження. Автор розповідає, як її аналізувати, щоб оцінити, наскільки людина схильна зав'язувати стосунки, чи потрібні вони йому, чого він чекає від них. Якщо накласти карти один на одного і подивитися на контакти, що виникають між ними, можна зробити висновки про те, що чекає пару в майбутньому, чи є у коханих спільні інтереси - що їх об'єднує, а що може стати причиною сварок і непорозумінь. Перед вами перший том.

Купити книгу «Астрологія взаємин. Ключ до розуміння один одного. Том 1. Знаки зодіаку і класична синастрією» Олександр Колесніков в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Астрологія взаємин. Ключ до розуміння один одного. Том 1. Знаки зодіаку і класична синастрією" (Олександр Колесніков) з ISBN 978-5-9573-3821-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
145x215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.538
Автор
Олександр Колесніков

Рецензії на книгу «Астрологія взаємин . Ключ до розуміння один одного . Том 1. Знаки зодіаку і класична синастрією».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами