Искусство японского пэчворка: самое полное пособие с уникальными иллюстрациями и пошаговыми фотографиями - Охата Мика, Като Рурико, Сугихири Есими (978-5-00141-432-2)

Искусство японского пэчворка: самое полное пособие с уникальными иллюстрациями и пошаговыми фотографиями - Охата Мика, Като Рурико, Сугихири Есими (978-5-00141-432-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 442
442 грн
  • ISBN: 978-5-00141-432-2
  • Код товару: 350800
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований
Кількість сторінок: 112
Формат: 200х260 мм

Про книгу «Мистецтво японського печворку : найповніше посібник з унікальними ілюстраціями і покроковими фотогра» Като Рурик , Охата Міка , Сугіхірі Есімі

Новий посібник з печворку від японських майстрів порадує всіх початківців майстринь! Докладний розбір матеріалів, опис прийомів роботи і схеми дизайнів допоможуть освоїти непросте мистецтво клаптикового шиття в японському стилі, а повнорозмірні викрійки і покрокові майстер-класи з виготовлення виробів дозволять вам попрактикуватися і закріпити результат. Сумки, косметички, чохли, окулярника і панно, виконані з стильних клаптиків характерною забарвлення, прикрасять ваш інтер'єр і порадують всіх захоплених рукоділлям натур. Докладні інструкції, покрокові фото і малюнки, а також інтуїтивно зрозумілий макет книги - все це дозволить вам швидко стати справжнім профі в японському печворк.

Купити книгу «Мистецтво японського печворку : найповніше посібник з унікальними ілюстраціями і покроковими фотогра» Като Рурик , Охата Міка , Сугіхірі Есімі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво японського печворку : найповніше посібник з унікальними ілюстраціями і покроковими фотогра" (Като Рурик , Охата Міка , Сугіхірі Есімі) з ISBN 978-5-00141-432-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
112
Формат
200х260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.680
Автор
Като Рурик , Охата Міка , Сугіхірі Есімі

Рецензії на книгу «Мистецтво японського печворку : найповніше посібник з унікальними ілюстраціями і покроковими фотогра».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами