Чудо в каждом мгновении. Духовные способы преодолеть страх и почувствовать силу настоящего момента - Дэвид Хоффмайстер (978-5-9573-3648-8)

Чудо в каждом мгновении. Духовные способы преодолеть страх и почувствовать силу настоящего момента - Дэвид Хоффмайстер (978-5-9573-3648-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 450
450 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3648-8
  • Код товару: 350793
Основні характеристики
Перекладач: Сергій Комаров
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 272

Про книгу «Чудо в кожній миті. Духовні способи подолати страх і відчути силу справжнього моменту» Девід Хоффмайстер

Книга "Чудо в кожній миті" побудована за принципом зсередини зовні. Спочатку Девід Хоффмайстер пропонує проаналізувати і пропрацювати свої внутрішні установки. А потім свідомість, як кінопроектор, почне проектувати їх на навколишній світ. Спершу покращаться ваші стосунки з іншими людьми, наповнившись щирістю і любов'ю. Потім ви почнете інакше сприймати проблеми зі здоров'ям і інші випробування, які посилає вам життя, побачивши їх прихований сенс і навчившись отримувати від них цінні уроки. І в кінці кінців переконайтеся в свій тісний зв'язок з усією Всесвіту і зрозумієте механізм, за яким в цьому світі відбуваються чудеса. Виконуйте вправи, щоб підсилити ефект від засвоєного матеріалу. Вам належить відповісти самому собі на важливі питання про своє життя, написати лист близькій людині, знайти внутрішнього наставника і навіть подивитися кілька надихаючих, навідних на роздуми фільмів. І хоча завдань не здаються складними, працюючи над ними, ви зможете отримати справжнісінький містичний досвід.

Купити книгу «Чудо в кожній миті. Духовні способи подолати страх і відчути силу справжнього моменту» Девід Хоффмайстер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чудо в кожній миті. Духовні способи подолати страх і відчути силу справжнього моменту" (Девід Хоффмайстер) з ISBN 978-5-9573-3648-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Сергій Комаров
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
145x215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Девід Хоффмайстер

Рецензії на книгу «Чудо в кожній миті . Духовні способи подолати страх і відчути силу справжнього моменту».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами