Физика. Задачник-практикум для поступающих в вузы. Учебно-методическое пособие - Владимир Макаров, Сергей Чесноков (978-5-00101-211-5)

Физика. Задачник-практикум для поступающих в вузы. Учебно-методическое пособие - Владимир Макаров, Сергей Чесноков (978-5-00101-211-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 435
435 грн
  • ISBN: 978-5-00101-211-5
  • Код товару: 350790
Основні характеристики
Редактор: Т. Хохлова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Фізика. Задачник - практикум для вступників до вузів. Навчально - методичний посібник» Володимир Макаров

Збірник містить близько 770 задач з основних розділів шкільного курсу фізики. Всі завдання супроводжуються докладними рішеннями, що містять обґрунтування застосовності використовуваних законів, а також аналіз отриманих відповідей. Завдання підібрані так, щоб найбільш повно ознайомити учнів з усім арсеналом прийомів і способів міркування, що застосовуються при їх вирішенні. Саме оформлення рішень відповідає вимогам, що пред'являються журі олімпіад та експертами ЄДІ до робіт учнів. Книга допоможе учням освоїти техніку виконання олімпіадних завдань, завдань профільних випробувань у ВНЗ і завдань ЄДІ, що вимагають розгорнуті рішення. Для школярів, які бажають підвищити рівень своїх знань з фізики в рамках програми за 9-11 класи й готуються до вступу до вищих навчальних закладів фізико-математичного та технічного профілів.

Купити книгу «Фізика. Задачник - практикум для вступників до вузів. Навчально - методичний посібник» Володимир Макаров в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Фізика. Задачник - практикум для вступників до вузів. Навчально - методичний посібник" (Володимир Макаров) з ISBN 978-5-00101-211-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. Хохлова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
165x235 мм
Вага
0.476
Автор
Володимир Макаров

Рецензії на книгу «Фізика . Задачник - практикум для вступників до вузів . Навчально - методичний посібник».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами