Учебник шахматной стратегии для юных чемпионов (+ упражнения и типовые приемы) - Николай Калиниченко (978-5-8183-1994-0)

Учебник шахматной стратегии для юных чемпионов (+ упражнения и типовые приемы) - Николай Калиниченко (978-5-8183-1994-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 314
314 грн
  • ISBN: 978-5-8183-1994-0
  • Код товару: 350789
Основні характеристики
Редактор: Вадим Іонов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Підручник шахової стратегії для юних чемпіонів ( + вправи і типові прийоми )» Микола Калініченко

Шахіст під час партії вирішує дві головні проблеми: що йому робити і як це зробити. Відповідь на друге запитання дає тактика, а що робити в ситуації, що створилася - це питання стратегії. Останнім часом в шаховій літературі з'явилися книги, які розглядають окремі стратегічні елементи (наприклад, стратегію ендшпіля або типові стратегічні прийоми), в цій же книзі автор спробував розповісти про стратегію у всій її повноті. У підручнику розповідається про спільний стратегічний розумінні, розглянуті окремо стратегія дебюту, стратегія середини гри і стратегія закінчень. Викладено стратегічні закони, дані типові стратегічні плани і стандартні стратегічні прийоми, розказано про поширених маневрах фігур. Уважне вивчення книги розкриє перед читачем чудовий світ позиційної гри, підніме майстерність і додасть очок в турнірній таблиці. Книга буде корисною всім: від новачків до кандидатів в майстри.

Купити книгу «Підручник шахової стратегії для юних чемпіонів ( + вправи і типові прийоми )» Микола Калініченко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Підручник шахової стратегії для юних чемпіонів ( + вправи і типові прийоми )" (Микола Калініченко) з ISBN 978-5-8183-1994-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Вадим Іонов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
296
Формат
155x220 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.454
Автор
Микола Калініченко

Рецензії на книгу «Підручник шахової стратегії для юних чемпіонів ( + вправи і типові прийоми )».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами