Когнитивно-поведенческая терапия при нервной булимии и психогенном переедании. Руководство психотерапевта - Стюарт Аграс, Робин Ф. Эпл (978-5-907365-29-2)

Когнитивно-поведенческая терапия при нервной булимии и психогенном переедании. Руководство психотерапевта - Стюарт Аграс, Робин Ф. Эпл (978-5-907365-29-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 635
635 грн
  • ISBN: 978-5-907365-29-2
  • Код товару: 350769
Основні характеристики
Перекладач: М. Насими
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 176

Про книгу «Когнітивно - поведінкова терапія при нервової булімії і психогенного переїданні. Керівництво психот» Стюарт Аграс

Даний посібник психотерапевта засноване на лікуванні нервової булімії і психогенного переїдання методом когнітивно-поведінкової терапії (КПТ). КПТ виявилася найбільш ефективним методом лікування, що допомагає клієнтам покращити харчові звички і подолати розлад харчової поведінки. Основними фазами програми лікування є: зміна моделей поведінки, виявлення тригерів переїдання і / або очищення, а також профілактика рецидиву. У програмі лікування приділяється особлива увага нормалізації паттерна харчування, усунення тригерів переїдання і очищення, регуляції емоцій і навчання методиці вирішення проблем. Керівництво рекомендується використовувати спільно з посібником по самодопомоги або практичним посібником клієнта. Дана книга призначена для психотерапевтів, які прагнуть надати своїм клієнтам практичну допомогу в лікуванні нервової булімії і психогенного переїдання. В основу керівництва покладені принципи когнітивно-поведінкової терапії (КПТ), яка в ряді клінічних досліджень довела свою ефективність в лікуванні розладів харчової поведінки. Методи КПТ допомагають клієнтам справлятися з порушеннями харчової поведінки за допомогою стратегій нормалізації паттерна харчування, усунення тригерів переїдання і очищення, а також регуляції емоцій і рішення проблем. На кожній сесії психотерапевт призначає домашні завдання, які відіграють важливу роль у підтримці мотивації клієнтів протягом усього лікування. Заключний етап складається з аналізу позитивних змін, що сталися під час лікування, а також обговорення профілактики рецидиву і тих аспектів лікування, які потребують поліпшення.

Купити книгу «Когнітивно - поведінкова терапія при нервової булімії і психогенного переїданні. Керівництво психот» Стюарт Аграс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Когнітивно - поведінкова терапія при нервової булімії і психогенного переїданні. Керівництво психот" (Стюарт Аграс) з ISBN 978-5-907365-29-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
М. Насими
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
176
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.246
Автор
Стюарт Аграс

Рецензії на книгу «Когнітивно - поведінкова терапія при нервової булімії і психогенного переїданні . Керівництво психот».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами