Когнитивно-поведенческая терапия биполярного расстройства. Руководство психотерапевта - Майкл В. Отто, Норин А. Рейли-Харрингтон (978-5-907365-23-0)

Когнитивно-поведенческая терапия биполярного расстройства. Руководство психотерапевта - Майкл В. Отто, Норин А. Рейли-Харрингтон (978-5-907365-23-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 800
800 грн
  • ISBN: 978-5-907365-23-0
  • Код товару: 350766
Основні характеристики
Автор: Майкл Отто
Перекладач: Т. Іссмаіл
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 288

Про книгу «Когнітивно - поведінкова терапія біполярного розладу. Керівництво психотерапевта» Майкл Отто

Дане терапевтичне керівництво написано для психотерапевтів, що спеціалізуються на біполярному розладі. Воно містить інструкції по гнучкого застосування когнітивно-поведінкового підходу до терапії біполярного розладу на різних етапах хвороби. У ньому приділяється увага як лікування основних симптомів депресії, так і значущих чинників, що дозволяє прогнозувати рецидиви. Розділена на чотири етапи і складається з 30 сеансів програма включає навички когнітивної реструктуризації і рішення проблем, щоденник настрою і розклад активності. Головна її мета - складання терапевтичного контракту, який буде інформувати команду психотерапевтів і групу підтримки пацієнта про те, як розпізнавати можливі періоди хвороби і які стратегії використовувати для надання йому допомоги в ці періоди. Ця програма розроблена як доповнення до фармакотерапії біполярного розладу і покликана надати допомогу в лікуванні біполярної депресії, стабілізації настрою і підвищення дисципліни в прийомі лікарських препаратів.

Купити книгу «Когнітивно - поведінкова терапія біполярного розладу. Керівництво психотерапевта» Майкл Отто в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Когнітивно - поведінкова терапія біполярного розладу. Керівництво психотерапевта" (Майкл Отто) з ISBN 978-5-907365-23-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Т. Іссмаіл
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.386
Автор
Майкл Отто

Рецензії на книгу «Когнітивно - поведінкова терапія біполярного розладу . Керівництво психотерапевта».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами