Глубоко скрытая депрессия. Как освободиться от перфекционизма, под маской которого она прячется - Резерфорд Робинсон (978-5-9573-3601-3)

Глубоко скрытая депрессия. Как освободиться от перфекционизма, под маской которого она прячется - Резерфорд Робинсон (978-5-9573-3601-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 665
665 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3601-3
  • Код товару: 350760
Основні характеристики
Перекладач: Н. Буравова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 272

Про книгу «Глибоко прихована депресія. Як звільнитися від перфекціонізму , під маскою якого вона ховається» Резерфорд Робінсон

З боку ваше життя здається ідеальною, але самі ви, підтримуючи цю ілюзію, просто розпадається на частини? Вас виховували в поданні, що висловлювати хворобливі емоції - ознака слабкості, а показувати вразливість - ризиковано? Ви боялися, що вас відкинуть, якщо ви не будете бездоганні, і тепер самі вимагаєте від себе того ж? Можливо, ви пустили всі сили на створення прекрасного фасаду - життя, в якій вам в усьому супроводжує успіх, ви купаєтеся в увазі і завжди до послуг інших. Однак при цьому вас переповнюють незадоволеність і сором, і ви не можете дозволити собі проявити страх, злість або печаль. Якщо в цьому описі ви впізнали себе, у вас може бути глибоко прихована депресія. Прочитавши книгу психолога-клініциста Маргарет Робінсон Резерфорд, ви переконаєтеся, що невротичний перфекціонізм веде вас не до досконалості, а до втрати себе - пріоритетний опорі на думку оточуючих і прагненню відповідати їхнім очікуванням. Адже це здається більш безпечним, ніж бути собою. За допомогою авторських вправ ви возз'єднатися зі своїми довго придушуваними емоціями - і навчитеся витримувати будь-які сильні почуття, а також заспокоїти настирливого внутрішнього критика. Знайдете душевний спокій, енергію і внутрішню силу, повернете щирість і взаєморозуміння у відносини з близькими. Якщо ви готові перестати робити вигляд, що все нормально, ця революційна книга допоможе вам - на кожному етапі прийняття власного унікального недосконалості. Про що ця книга З першої частини ви дізнаєтеся, що таке глибоко прихована депресія (ГСД) і чому перфекціонізм є однією з її ключових характеристик. Автор розповідає, ніж зцілення від ГСД відрізняється від традиційних психотерапевтичних методів, що застосовуються при класичній депресії. Також ви пройдете тестування, щоб визначити чи є у вас ГСД та, якщо це так, в якому діапазоні симптомів ви перебуваєте. У другій частині ви познайомитеся з п'ятьма етапами лікування: - усвідомлення ( "Яка депресія? Адже моє життя прекрасна!"); - відданість ( "Мені страшно щось змінювати..."); - протиборство ( "Схоже, я і справді жорстокий з собою"); - прихильність ( "Я боюся своїх почуттів"); - зміни ( "Я готовий ризикнути бути собою"). І, виконуючи запропоновані автором вправи, рушите цим шляхом в зручному для вас темпі. Остання частина допоможе закріпити набуті в результаті вашої роботи внутрішні зміни, щоб згодом не скотитися до колишніх болючим стереотипам. Ви виявите ті ситуації, які здатні знову жбурнути вас в спіраль прогресуючого перфекціонізму, і навчитеся зберігати нові навички навіть в моменти підвищеного стресу. Чому книгу варто прочитати - Перфекционизм пронизує всі сфери вашого життя? - У дитинстві вам забороняли вільно проявляти сильні емоції? - Ви втомилися від переслідування чужих - хоч і соціально схвалюваних - цілей і необхідність весь час "тримати обличчя"? Автор допоможе розібратися в ваших справжніх почуттях і потребах - і знайти здорові способи їх реалізації, без вичавлювання з себе останніх сил.

Купити книгу «Глибоко прихована депресія. Як звільнитися від перфекціонізму , під маскою якого вона ховається» Резерфорд Робінсон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Глибоко прихована депресія. Як звільнитися від перфекціонізму , під маскою якого вона ховається" (Резерфорд Робінсон) з ISBN 978-5-9573-3601-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Н. Буравова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
145x215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.312
Автор
Резерфорд Робінсон

Рецензії на книгу «Глибоко прихована депресія . Як звільнитися від перфекціонізму , під маскою якого вона ховається».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами