Эмоциональные триггеры. Как понять, что вас огорчает, злит или пугает, и обратить реакцию в ресурс - Дэвид Ричо (978-5-00169-788-6)

Эмоциональные триггеры. Как понять, что вас огорчает, злит или пугает, и обратить реакцию в ресурс - Дэвид Ричо (978-5-00169-788-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 277
277 грн
  • ISBN: 978-5-00169-788-6
  • Код товару: 350692
Основні характеристики
Автор: Девід Річо
Перекладач: Марія Чомахідзе - Дороніна
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Емоційні тригери. Як зрозуміти , що вас засмучує , злить або лякає , і звернути реакцію в ресурс» Девід Річо

У кожного з нас є хворі теми. Варто комусь торкнутися одну з них, і ми не просто втрачаємо самовладання - ми вибухає. Перестаємо себе контролювати, реагуємо словами і справами, про які потім жалкуємо, і лаємо себе за слабкість. Нас захльостують страх, гнів або смуток. У механізму, що провокує такі реакції, є метафора - тригер (в буквальному перекладі з англійської "спусковий гачок"). Тригерна реакція вказує на невирішеність проблеми. Але ми можемо звернути на неї увагу і знайти вихід. Поки "револьвер", тобто каталізатор нашої реакції, знаходиться в руках іншої людини, ви будете невільні. З цією книгою ви зрозумієте, що вас провокує і чому. Так ви повернете собі контроль, зможете самі вибирати, як і на що реагувати, навчитеся відновлювати душевну рівновагу. фішки книги Просте доступний виклад Практичні рекомендації та вправи, що ослабляють вплив тригерів Практики збільшення духовних ресурсів Для кого книга Для всіх, хто цікавиться питаннями практичної психології і особистісного розвитку, хто хоче зрозуміти, що відбувається всередині, взяти під контроль ці процеси і навчитися адекватно реагувати навіть у складній ситуації. Від автора Тригером може бути будь-яке слово, людина, подія або досвід, який провокує миттєву емоційну реакцію - смуток, депресію, гнів, агресію, страх, паніку, приниження, сором. Слова, поведінка, ставлення, події, навіть присутність конкретної людини можуть запустити рефлекторний механізм, який ми не здатні контролювати. Так, раптовий шум може налякати. Шум - це тригер, переляк - реакція. Вона буває короткою або тривалою. Іноді ми забуваємо про неї через мить. А іноді вона переростає в одержимість, від якої складно позбутися. Ми втрачаємо самовладання, впевненість і почуття захищеності. Ця книга допоможе вам з цим розібратися. про автора Девід Річо - доктор наук, психотерапевт, сімейний психолог, автор семінарів, живе в Санта-Барбарі і Сан-Франциско (Каліфорнія). В роботі поєднує юнгіанство, буддизм і містицизм. Для особистого розвитку і хорошого емоційного стану вважає особливо важливим практикувати усвідомленість і люблячу доброту. Автор численних книг.

Купити книгу «Емоційні тригери. Як зрозуміти , що вас засмучує , злить або лякає , і звернути реакцію в ресурс» Девід Річо в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Емоційні тригери. Як зрозуміти , що вас засмучує , злить або лякає , і звернути реакцію в ресурс" (Девід Річо) з ISBN 978-5-00169-788-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Марія Чомахідзе - Дороніна
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
130x205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Девід Річо

Рецензії на книгу «Емоційні тригери . Як зрозуміти , що вас засмучує , злить або лякає , і звернути реакцію в ресурс».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами