Fashion-иллюстрация и дизайн одежды. Техники для достижения профессиональных результатов - Наоки Ватанабе (978-5-00146-143-2)

Fashion-иллюстрация и дизайн одежды. Техники для достижения профессиональных результатов - Наоки Ватанабе (978-5-00146-143-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 401
401 грн
  • ISBN: 978-5-00146-143-2
  • Код товару: 350683
Основні характеристики
Перекладач: Катерина Петрова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Fashion - ілюстрація і дизайн одягу. Техніки для досягнення професійних результатів» Наокі Ватанабе

Дизайнери-модельєри розробляють і втілюють свої творчі ідеї в ескізах і малюнках. З цієї книги ви дізнаєтеся все про модні ескізах - саме з них починається створення одягу. У виробництві моделей одягу дуже важливу роль грає ескіз. Від його точності і якості багато в чому залежить, наскільки красивою і зручною вийде річ і яке враження вона буде виробляти. Необхідно максимально точно передати свою ідею в умовному малюнку. І це не зображення обличчя і тіла, головне тут - чітко показана модель одягу і вірний підбір кольорів. Адже саме за ескізом замовник буде судити, чи варто втілювати вашу ідею в життя. У цій книзі детально, з покрокові інструкції описані всі етапи і нюанси створення фешн-ілюстрації: від технічного малюнка, особливостей анатомії і зображення людського тіла до підбору кольорів, фактури, орнаментів і правильної їх передачі на аркуші. Також ви знайдете тут корисні поради по створенню та обробці зображень на комп'ютері і невеликі каталоги моделей і візерунків, якими зможете скористатися як зразком або джерелом натхнення при створенні власних модних ескізів. Від автора Студентам, що вивчають основи і виразні засоби моди, та й усім, хто має відношення до дизайну одягу, малювання не завжди дається легко. Радості творчості супроводжують обмеження технічного малюнка. Адже навіть за найкрасивішою і майстерною фешн-ілюстрації зшити модель важко, якщо не поставити саме такою метою. Не прагніть до поверхневу красу, а зосереджено й серйозно працюйте - саме по ретельним малюнків шиють одяг. Ваше намагання відразу буде помітно на папері. Іноді малювання дається легко, часом нічого не виходить. Але з часом ви навчитеся зображати свій унікальний дизайн. Результат досягається численними правками і змінами. Дизайнеру необхідно малювати модель в різних варіантах на стадії концептуальних начерків. Ефектність і якість виробів, розроблених за фотографіями і розпоротий зразкам, відрізняються від створених по одному ретельному модному ескізу. Я привожу докладні інструкції в сучасній інтерпретації, щоб ви змогли освоїти основи модного ескізу для модельєрів - технічний рисунок і кольорову ілюстрацію. Ви знайдете свій стиль, не сумнівайтеся. І це безцінне.

Купити книгу «Fashion - ілюстрація і дизайн одягу. Техніки для досягнення професійних результатів» Наокі Ватанабе в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Fashion - ілюстрація і дизайн одягу. Техніки для досягнення професійних результатів" (Наокі Ватанабе) з ISBN 978-5-00146-143-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Катерина Петрова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
128
Формат
200x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.544
Автор
Наокі Ватанабе

Рецензії на книгу «Fashion - ілюстрація і дизайн одягу . Техніки для досягнення професійних результатів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами