Библия йоги. Полное руководство для улучшения самочувствия, поддержания физической формы, гармонии души и тела - Кристина Браун (978-5-389-14791-1)

Библия йоги. Полное руководство для улучшения самочувствия, поддержания физической формы, гармонии души и тела - Кристина Браун (978-5-389-14791-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 400
400 грн
  • ISBN: 978-5-389-14791-1
  • Код товару: 350615
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Yoga Bible: The definitive guide to yoga postures
Перекладач: Раушанія Хафізова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Біблія йоги. Повне керівництво для поліпшення самопочуття , підтримки фізичної форми , гармонії душ» Крістіна Браун

Йога не просто робить тіло гнучким, але і забезпечує хороший фізичний, емоційний і духовний самопочуття. Це всеосяжне керівництво з йоги підходить як для новачків, так і для просунутих і буде корисно як тим, хто займається в йога-студіях і хоче розширити свої знання про це стародавнє вченні, так і тим, хто вибирає домашню практику і шукає компетентних порад. У книзі представлено понад 170 поз йоги - асан. Вони розподілені по блокам: від підготовчих вправ і поз стоячи до перевернутих поз і поз для розслаблення. Виконання кожної асани показано за допомогою красивих і зрозумілих фотографій, текст докладно пояснює всі особливості і етапи відбудови пози. Крім асан в книзі є розділи про пранаяме (дихальних техніках), печатках (Мудрий), внутрішніх енергетичних замках (Бандха), що очищають практиках (крійя), а також виключно корисний розділ «Йога для особливих станів», де наведено зручна таблиця з рекомендаціями щодо модифікації занять при різних захворюваннях і станах організму - від артриту та гіпертензії до джетлага і вагітності. Завершує книгу розділ «Виберіть свою йогу» - чіткий і ясний короткий огляд практично всіх відомих напрямків йоги.

Купити книгу «Біблія йоги. Повне керівництво для поліпшення самопочуття , підтримки фізичної форми , гармонії душ» Крістіна Браун в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Біблія йоги. Повне керівництво для поліпшення самопочуття , підтримки фізичної форми , гармонії душ" (Крістіна Браун) з ISBN 978-5-389-14791-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Yoga Bible: The definitive guide to yoga postures
Перекладач
Раушанія Хафізова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
400
Формат
185х230 мм
Автор
Крістіна Браун

Рецензії на книгу «Біблія йоги . Повне керівництво для поліпшення самопочуття , підтримки фізичної форми , гармонії душ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами