Хатха-йога. Теория и практика. Том 1. Древнеиндийское учение о психофизическом совершенстве - Владимир Афанасьев (978-5-413-01851-4)

Хатха-йога. Теория и практика. Том 1. Древнеиндийское учение о психофизическом совершенстве - Владимир Афанасьев (978-5-413-01851-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 194
194 грн
  • ISBN: 978-5-413-01851-4
  • Код товару: 350517
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 336
Формат: 140x200 мм

Про книгу «Хатха - йога. Теорія та практика. Том 1. Древнеиндийское вчення про психофізичному досконало» Володимир Афанасьєв

Нова книга В.П. Афанасьєва присвячена хатха-йоги, древнеиндийскому еклектичному вченню про психофізичному досконало. Що йде історичними коренями в тантричний практику тілесного добробуту (кайя-садхана), вона увібрала в себе цілющі елементи алхімії (расаяна), шиваизма, шактізма (у вигляді доктрини кундаліні), адвайта-веданти і деяких інших шкіл езотеричного спрямування. У послідовній формі, свідомо уникаючи екскурсів в історію хатха-йоги і важких для розуміння читача філософських її аспектів, автор, сторінка за сторінкою, розкриває зміст хатха-йоги з незмінним акцентом на її кінцеві духовні цілі - Самопізнання. Книга вводить читача в цікавий світ унікальної психофізичної культури, заслужено отримала світове визнання, і щедро ділиться з читачем своїм досвідом тісної багаторічної взаємодії з нею, як в якості дослідника, так і практика. Багато питань висвітлюються автором з несподіваних позицій, всупереч усталеним уявленням про хатха-йогу, широко підтримуваним більшістю сучасних посібників даного профілю. Теоретична частина, ємна і багатогранна, гармонійно поєднується з практичною частиною, яка ввібрала в себе багатий і якісно проілюстрований матеріал. Книга написана доступною і переконливим мовою, налаштовуючи читача на подальше вивчення і освоєння предмета. Адресується читачеві, хто цікавиться психофізичних і духовним розвитком. Книга також буде корисна всім, хто має відношення до викладання йоги. 2-е видання.

Купити книгу «Хатха - йога. Теорія та практика. Том 1. Древнеиндийское вчення про психофізичному досконало» Володимир Афанасьєв в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Хатха - йога. Теорія та практика. Том 1. Древнеиндийское вчення про психофізичному досконало" (Володимир Афанасьєв) з ISBN 978-5-413-01851-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
140x200 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.294
Автор
Володимир Афанасьєв

Рецензії на книгу «Хатха - йога . Теорія та практика. Том 1. Древнеиндийское вчення про психофізичному досконало».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами