Аутизм: мифы, диагностика, коррекция - Юрий Фесенко, Игорь Макаров, Игорь Колесников, Екатерина Фесенко (978-5-905966-93-4)

Аутизм: мифы, диагностика, коррекция - Юрий Фесенко, Игорь Макаров, Игорь Колесников, Екатерина Фесенко (978-5-905966-93-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 931
931 грн
  • ISBN: 978-5-905966-93-4
  • Код товару: 350407
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 188
Формат: 150х215 мм

Про книгу «Аутизм : міфи , діагностика , корекція» Юрій Фесенко

Книга написана Юрієм Анатолійовичем Фесенко, доктором медичних наук, головним дитячим фахівцем-психіатром Комітету з охорони здоров'я Уряду Санкт-Петербурга, професором факультету клінічної психології Санкт-Петербурзького Державного педіатричного університету, академіком, заслуженим діячем науки і освіти РАЕ, дитячим психотерапевтом і психіатром, лікарем вищої категорії, які займаються вивченням і лікуванням психічних розладів у дітей в "Центрі відновлювального лікування" Дитяча психіатрія "імені С.С. Мнухін "більше 30-ти років, Ігорем Володимировичем Макаровим, доктором медичних наук, професором, головним позаштатним дитячим фахівцем-психіатром МОЗ Росії в СЗФО, Головою секції дитячої психіатрії Російського товариства психіатрів, керівником відділення дитячої психіатрії НМІЦ ПН ім. В.М. Бехтерева, професором кафедри психіатрії та наркології СЗГМУ ім. І.І. Мечникова Ігорем Олександровичем Колесніковим, кандидатом медичних наук, керівником наукового відділу Інституту нейрокоммунікацій і психотерапії [Вільнюс, Литва), лікарем-психіатром, психотерапевтом і Катериною Юріївною Фесенко, лікарем функціональної діагностики, обстежують дітей з обмеженими можливостями здоров'я в Центрі медико-соціальної допомоги для дітей -інвалідів при Міській дитячій поліклініці № 19 Петроградського району Санкт-Петербурга. У книзі розглянуті питання вивчення аутизму в історичному, соціальному, психолого-педагогічному та клінічному аспектах, наведені великі сучасні дані, отримані вітчизняними та зарубіжними дослідниками обговорюваної проблеми, проаналізовано існуючі сьогодні міфи про поширеність цього важкого і складного психічного розладу дитячого віку. Представлені погляди на дане психічний розлад багатьох сучасних дослідників проблеми, лікарів-практиків, що займаються його діагностикою та лікуванням, а також спеціальних психологів і педагогів, фахівців з соціальної роботи, які беруть участь в корекції порушень і реабілітації дітей з РДА. При цьому, автори постаралися представити найрізноманітніші точки зору на цей феномен - ранній дитячий аутизм [РДА). Авторами висвітлені основні компенсаторні механізми головного мозку дитини, дана докладна характеристика власним методом діагностики порушень розвитку у дітей з використанням особисто отриманих даних по більш ніж 300 хворим, яким іншими фахівцями був помилково поставлений діагноз аутизму. Комусь може здатися, що книга має "протестну спрямованість", але вона і замислювалася авторами як розмова на спірну наукову тему, яка сьогодні є проблемою, глибоко цікавить абсолютно різних людей, що мають при цьому часом діаметрально протилежні цілі при "оранні аутистичного поля". Книга адресована, таким чином, лікарям-практикам (психіатрів, психотерапевтів, неврологів), психологам, педагогам, батькам дітей з аутизмом і просто цікавиться питаннями виникнення, діагностики, перебігу і корекції психічних розладів у дітей.

Купити книгу «Аутизм : міфи , діагностика , корекція» Юрій Фесенко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Аутизм : міфи , діагностика , корекція" (Юрій Фесенко) з ISBN 978-5-905966-93-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
188
Формат
150х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.342
Автор
Юрій Фесенко

Рецензії на книгу «Аутизм : міфи , діагностика , корекція».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами