Скандинавские мифы и легенды. Жизнеописания богов и героев с иллюстрациями и подробными комментариями - Том Биркетт (978-5-389-15748-4)

Скандинавские мифы и легенды. Жизнеописания богов и героев с иллюстрациями и подробными комментариями - Том Биркетт (978-5-389-15748-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 556
556 грн
  • ISBN: 978-5-389-15748-4
  • Код товару: 350397
Основні характеристики
Автор: Том Біркетт
Назва оригіналу: The Norse Myths
Перекладач: Владислав Федюшин
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: крейдований

Про книгу «Скандинавські міфи та легенди. Життєписи богів і героїв з ілюстраціями і докладними коментарями» Том Біркетт

Скандинавські міфи - найяскравіший приклад живої міфології: історії обростають новими сюжетними поворотами, образами і деталями і адаптуються з плином часу, зберігаючись в різних варіантах. Ці поетичні та прозові твори, спочатку існували в усній традиції, наповнені безліччю алюзій і надзвичайно складні для вивчення як в оригінальному вигляді, так і в перекладі. Том Біркетт поставив собі за мету систематизувати скандинавські міфи і переказати їх доступною мовою, спираючись на солідну наукову базу. Крім переказу міфів про створення світу, про дев'ять світах і Світовому Дереві Іггдрасіль, про найвідоміших богів і богинь (Один, Фрігге, Тор, Сиф, Фрейр, Фрейя, Бальдр і інших), про Йотун-велетнів, про чудовиськ, Альва і гномів , про героя Сигурде і Вельсунгах, що ведуть своє походження від Одіна, і про інших легендарних героїв, книга оповідає про дослідження вікінгами Північної Атлантики (про заселення Ісландії і першопрохідників, про відкриття Гренландії Еріком Рудим і Вінланда Лейфом Ерікссоном), про експедиції на Схід і Південь (про подорожі по Балтиці, про зв'язки з Руссю, про Харальд Грозному і Константинополі, про халіфаті), про королів Півночі (від першого короля Норвегії Гаральда Прекрасноволосого до останнього короля вікінгів Гаральда Хардрада). На окрему увагу заслуговує огляд джерел за скандинавської міфології і різноманіття інтерпретації її мотивів в мистецтві, літературі, політиці та популярній культурі, в тому числі відеоіграх (Skyrim і World of Warcraft), японської манга і корейських рольових онлайн-іграх. Видання чудово ілюстроване гравюрами і кольоровими репродукціями шедеврів світового живопису і графіки.

Купити книгу «Скандинавські міфи та легенди. Життєписи богів і героїв з ілюстраціями і докладними коментарями» Том Біркетт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Скандинавські міфи та легенди. Життєписи богів і героїв з ілюстраціями і докладними коментарями" (Том Біркетт) з ISBN 978-5-389-15748-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Norse Myths
Перекладач
Владислав Федюшин
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
320
Формат
200х270 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Том Біркетт

Рецензії на книгу «Скандинавські міфи та легенди . Життєписи богів і героїв з ілюстраціями і докладними коментарями».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами