Бабочки. Основы систематики, среда обитания, жизненный цикл и магия совершенства - Иоганн Брандштеттер, Эльке Циппель (978-5-389-17727-7)

Бабочки. Основы систематики, среда обитания, жизненный цикл и магия совершенства - Иоганн Брандштеттер, Эльке Циппель (978-5-389-17727-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 390
390 грн
  • ISBN: 978-5-389-17727-7
  • Код товару: 350393
Основні характеристики
Перекладач: Олександра Громова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 224

Про книгу «Метелики. Основи систематики , середовище проживання , життєвий цикл і магія досконалості» Йоганн Брандштеттер , Ельке Ціппель

У цій унікальній книзі, присвяченій метеликам, розглядаються як єдине ціле всі стадії розвитку метелика і весь навколишній мікрокосмос, весь спектр взаємозв'язків, з яких складається життєве середовище цих комах. Відомий німецький художник Йоганн Брандштеттер у співпраці з біологом Ельке Ціппель показують різноманіття середовищ існування метеликів - лугів з бідними грунтами, верхових боліт і болотних лук, високогір'я, заплавних лісів, тундри, тайги, крайньої півночі Євразії, вологих тропічних лісів, галявин і лугів з високим травостоем, орних полів та інших, а також різноманіття самих метеликів, передуючи розповіді коротким введенням в основи систематики. Зовнішній вигляд метеликів, їх життєвий цикл, то, чим вони харчуються і де живуть, як самці привертають самок, які у метеликів існують вороги, як вони захищаються від нападів і де, коли і як їх краще спостерігати. У книзі враховані найсучасніші дані і наукові публікації за темою, а завдяки приголомшливим ілюстрацій видання стане відмінним подарунком шанувальникам прекрасного.

Купити книгу «Метелики. Основи систематики , середовище проживання , життєвий цикл і магія досконалості» Йоганн Брандштеттер , Ельке Ціппель в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Метелики. Основи систематики , середовище проживання , життєвий цикл і магія досконалості" (Йоганн Брандштеттер , Ельке Ціппель) з ISBN 978-5-389-17727-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Олександра Громова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
200x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.900
Автор
Йоганн Брандштеттер , Ельке Ціппель

Рецензії на книгу «Метелики . Основи систематики , середовище проживання , життєвий цикл і магія досконалості».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами