Исцеление души от негативных эмоций. 25 упражнений. Деньги и духовность без противоречий - Рудигер Дальке (978-5-9573-2821-6)

Исцеление души от негативных эмоций. 25 упражнений. Деньги и духовность без противоречий - Рудигер Дальке (978-5-9573-2821-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 450
450 грн
  • ISBN: 978-5-9573-2821-6
  • Код товару: 350346
Основні характеристики
Перекладач: Ю. Чекмарьова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Зцілення душі від негативних емоцій. 25 вправ. Гроші і духовність без протиріч» Рудигер Дальке

Книга "Зцілення душі від негативних емоцій" допоможе вам самостійно впоратися з такими болючими станами як нервозність, неспокій, образа, розчарування, гнів, скорбота, занепад сил і багатьма іншими. За допомогою вправ і медитацій, способів релаксації і самомасажу, які пропонує автор, ви зможете знайти душевний спокій і повернути радість життя. Книга "Гроші і духовність без протиріч" дозволить вам по-новому поглянути на ставлення до грошей. Гроші часто сприймаються людьми як щось грубе, нице, і разом з тим всі визнають їх цінність і важливість. Таке суперечливе ставлення є причиною того, що гроші "не йдуть" до нас, а якщо приходять, то не приносять очікуваного задоволення. У цій книзі викладені закони грошового потоку, ознайомившись з якими, ви навчитеся так вибудовувати ваші відносини з грошима, що вони "потечуть до вас річкою" і не зажадають компромісу з совістю.

Купити книгу «Зцілення душі від негативних емоцій. 25 вправ. Гроші і духовність без протиріч» Рудигер Дальке в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Зцілення душі від негативних емоцій. 25 вправ. Гроші і духовність без протиріч" (Рудигер Дальке) з ISBN 978-5-9573-2821-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ю. Чекмарьова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.375
Автор
Рудигер Дальке

Рецензії на книгу «Зцілення душі від негативних емоцій . 25 вправ . Гроші і духовність без протиріч».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами