Функциональная аналитическая психотерапия. Практическое руководство для клинических психологов - Гарет Холман, Мавис Цай, Джонатан Кантер, Роберт Коленберг (978-5-907365-73-5)

Функциональная аналитическая психотерапия. Практическое руководство для клинических психологов - Гарет Холман, Мавис Цай, Джонатан Кантер, Роберт Коленберг (978-5-907365-73-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 1450
1 450 грн
  • ISBN: 978-5-907365-73-5
  • Код товару: 350323
Основні характеристики
Перекладач: М. Сологуб
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 368

Про книгу «Функціональна аналітична психотерапія. Практичний посібник для клінічних психологів» Гарет Холман , Джонатан Кантер , Мавіс Цай , Роберт Коленберга

У цій книзі читачеві пропонується введення в концептуальні засади та клінічну практику ФАП з акцентом на практичних клінічних сценаріях. Ви дізнаєтеся, як збалансувати автентичність з концептуалізації випадку, щоб зробити свої терапевтичні відносини більш співчутливими, гнучкими і ефективними. Ця книга пропонує різні методики покращення терапевтичних відносин і допомагає клієнтам підвищити якість свого життя. У цьому практичному посібнику представлені: теоретичні основи ФАП; способи застосування функціонального аналізу до терапевтичним відносинам; методи боротьби з неефективним поводженням клієнта в ході терапії; способи предоленія труднощів терапевтичного процесу і завершення лікування з найкращими результатами. Клінічним психологам відомо, що для щастя і благополуччя клієнтів необхідні міцні і осмислені відносини. Крім того, емпатія між клієнтом і психологом може надати величезний вплив на результати лікування. Функціональна аналітична психотерапія (ФАП) бере початок від контекстуальної поведінкової моделі "третьої хвилі" і фокусується на терапевтичних відносинах як на основний механізм, що сприяє одужанню і трансформації клієнта. У цьому простому у використанні керівництві представлено все, що необхідно для реалізації даного ефективного підходу під час сесії. Покрокові інструкції допоможуть вам: Використовувати модель "усвідомленість, рішучість, любов" на сесії Розвинути співчуття і довіру Навчити клієнтів зміцнювати душевний зв'язок з собою і оточуючими Подолати труднощі терапевтичного процесу У книзі читачеві пропонується введення в концептуальні засади та клінічну практику ФАП з акцентом на практичних клінічних сценаріях. Тут описано, як збалансувати автентичність з концептуалізації випадку, щоб зробити свої терапевтичні відносини більш співчутливими, гнучкими і ефективними. У книзі запропоновані різні методики покращення терапевтичних відносин, що дозволяють клієнтам поліпшити якість життя.

Купити книгу «Функціональна аналітична психотерапія. Практичний посібник для клінічних психологів» Гарет Холман , Джонатан Кантер , Мавіс Цай , Роберт Коленберга в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Функціональна аналітична психотерапія. Практичний посібник для клінічних психологів" (Гарет Холман , Джонатан Кантер , Мавіс Цай , Роберт Коленберга) з ISBN 978-5-907365-73-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
М. Сологуб
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
165x235 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.490
Автор
Гарет Холман , Джонатан Кантер , Мавіс Цай , Роберт Коленберга

Рецензії на книгу «Функціональна аналітична психотерапія . Практичний посібник для клінічних психологів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами