Играем на коленках. Еду-еду к бабе, к деду…Стихи и потешки - Татьяна Коваль, Ольга Александрова, Лариса Маврина (978-5-9951-3747-4)

Играем на коленках. Еду-еду к бабе, к деду…Стихи и потешки - Татьяна Коваль, Ольга Александрова, Лариса Маврина (978-5-9951-3747-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 237
237 грн
  • ISBN: 978-5-9951-3747-4
  • Код товару: 350284
Основні характеристики
Художник: Наталія Василюк
Вікова категорія: для дошкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Граємо на колінах. Їду - їду до баби , до діда... Вірші і потішки» Лариса Мавріна , Ольга Александрова , Тетяна Коваль

Ще зовсім недавно ваш малюк з'явився на світ. Він був такий маленький, беззахисний і зовсім нічого не вмів. А сьогодні він вже посміхається і белькоче щось радісне на своєму, поки не дуже зрозумілою вам мовою. Він завжди радий спілкуванню з вами і дуже любить, коли ви берете його на руки, щоб пограти. Ви напевно вже не раз чули, що ігри з малюком - не тільки веселе проведення часу, але і вельми корисне заняття. Це дійсно так. Перші ігри допомагають встановити емоційний контакт між дорослими і дитиною, розвинути вестибулярний апарат малюка і, звичайно ж, його мова. У цій книжці ми зібрали вірші і потішки для ігор з малюком на колінах. Проговаривайте їх під час ігор голосно і чітко, супроводжуючи рухами, відповідними темпу і ритму вашої мови. Пам'ятайте про безпеку, завжди уважно стежте за малюком і підстраховувати його. Уникайте різких рухів. Ні в якому разі не продовжуйте гру, якщо малюкові вона не подобається. Слідкуйте, щоб дитина не втомився надмірно. Завершуючи гру, обійміть малюка і злегка заспокойте його. Погладьте по голові і поцілуйте, щоб зняти перезбудження. Згодом дитина запам'ятає руху і буде намагатися прийняти в грі більш активну участь. Поступово він також запам'ятає окремі слова і почне повторювати їх за вами. Коли малюк стане трохи старше, ви зможете з ним розглянути і обговорити картинки в цій книжці, а також вивчити напам'ять веселі потешки. А тепер час грати!

Купити книгу «Граємо на колінах. Їду - їду до баби , до діда... Вірші і потішки» Лариса Мавріна , Ольга Александрова , Тетяна Коваль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Граємо на колінах. Їду - їду до баби , до діда... Вірші і потішки" (Лариса Мавріна , Ольга Александрова , Тетяна Коваль) з ISBN 978-5-9951-3747-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
для дошкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
48
Формат
200x260 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.280
Автор
Лариса Мавріна , Ольга Александрова , Тетяна Коваль

Рецензії на книгу «Граємо на колінах . Їду - їду до баби , до діда ... Вірші і потішки».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами