Дорога к... Игровая платформа для индивидуальной и групповой психологической работы с применением метафорических карт - Татьяна Ушакова (978-5-98563-629-1)

Дорога к... Игровая платформа для индивидуальной и групповой психологической работы с применением метафорических карт - Татьяна Ушакова (978-5-98563-629-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 481
481 грн
  • ISBN: 978-5-98563-629-1
  • Код товару: 350281
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: папка
Формат: 345x245 мм
Автор: Тетяна Ушакова

Про книгу «Дорога до... Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із застосуванням м» Тетяна Ушакова

У комплект входить: • ігрове поле (розмір 99х69; щільний крейдований папір); • двостороння шестигранна вертушка (з одного боку на її гранях точки від однієї до шести, з іншого - точки від однієї до трьох). УВАГА! Метафорично КАРТИ В КОМПЛЕКТ НЕ ВХОДЯТЬ! Також для гри потрібно: • метафоричні карти із зображеннями розміром 70х100 мм (приблизно по 10 карт на кожного граючого, карти можуть бути як з однієї колоди, так і з різних); • вузькі картки зі словами розміром 35х100 мм (приблизно по 10 карт на кожного граючого, картки можуть бути як з однієї колоди, так і з різних); • листочки паперу з клейовим краєм (стікери) за кількістю учасників. Перед вами ігрова платформа, яка дає можливість проводити індивідуальні консультації та групові заняття у формі гри. У психологічних іграх присутній, звичайно, елемент змагання, але основною їхньою сенс не у визначенні переможця, а в міркуванні про себе, свої особливості, бажаннях і можливостях. На відміну від звичайних настільних ігор пропоновані нами ігор вимагають наявності ведучого з досвідом ведення групової та / або індивідуальної психологічної роботи та роботи з застосуванням метафоричних асоціативних карт (МАК). В основі гри основі лежить метафора досягнення мети, руху в бік бажаного результату. Суть гри полягає в тому, що, рухаючись по одній з намальованих на поле доріг (кожна з них має свої особливості), клієнт відкриває різні карти із зображеннями і словами, і ці карти стають для нього метафорою тієї чи іншої ділянки його шляху до мети. Важливо: ЙОГО шляху до ЙОГО мети.

Купити книгу «Дорога до... Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із застосуванням м» Тетяна Ушакова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дорога до... Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із застосуванням м" (Тетяна Ушакова) з ISBN 978-5-98563-629-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
папка
Формат
345x245 мм
Автор
Тетяна Ушакова

Рецензії на книгу «Дорога до ... Ігрова платформа для індивідуальної і групової психологічної роботи із застосуванням м».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами