Разработка на JavaScript. Построение кроссплатформенных приложений с помощью GraphQL, React, React Native и Electron - Адам Д. Скотт (978-5-4461-1462-7)

Разработка на JavaScript. Построение кроссплатформенных приложений с помощью GraphQL, React, React Native и Electron - Адам Д. Скотт (978-5-4461-1462-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 800
800 грн
  • ISBN: 978-5-4461-1462-7
  • Код товару: 350181
Основні характеристики
Перекладач: Дмитро Акуратер
Художник: Лідія Єгорова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Розробка на JavaScript. Побудова кроссплатформенних додатків за допомогою GraphQL , React , React N» Адам Д. Скотт

Що таке сучасний JavaScript ? Колись він просто додавав інтерактивності до вікон веб - браузера , а тепер перетворився в грунтовний фундамент потужного і надійного софта. Розробники будь-якого рівня зможуть використовувати JavaScript для створення API , веб-, мобільних та десктопних додатків. У цій книзі : • Робота з даними за допомогою GraphQL. • Аутентифікація для API , веб- і нативних додатків. • Створення високопродуктивних веб - додатків • Розробка кроссплатформенних додатків під iOS і Android • Створення десктопних додатків.

Купити книгу «Розробка на JavaScript. Побудова кроссплатформенних додатків за допомогою GraphQL , React , React N» Адам Д. Скотт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Розробка на JavaScript. Побудова кроссплатформенних додатків за допомогою GraphQL , React , React N" (Адам Д. Скотт) з ISBN 978-5-4461-1462-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Дмитро Акуратер
Художник
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Адам Д. Скотт

Рецензії на книгу «Розробка на JavaScript . Побудова кроссплатформенних додатків за допомогою GraphQL , React , React N».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами