Случайное блуждание на Уолл-стрит. Испытанная временем стратегия успешных инвестиций - Бертон Мэлкил (978-985-15-4359-1)

Случайное блуждание на Уолл-стрит. Испытанная временем стратегия успешных инвестиций - Бертон Мэлкил (978-985-15-4359-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 510
510 грн
  • ISBN: 978-985-15-4359-1
  • Код товару: 350022
Основні характеристики
Перекладач: Сергій Борич
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 560

Про книгу «Випадкове блукання на Уолл - стріт. Випробувана часом стратегія успішних інвестицій» Бертон Мелкіл

Незважаючи на те що громадська думка змінюється мало не щодня, книга Бертона Мелкіла залишається найкращим посібником з інвестування, яке тільки можна придбати за гроші. За часів зростаючої нерівності, коли високочастотний трейдинг і хедж-фонди, здавалося б, не залишають надій рядовому інвесторові, класична праця Мелкіла необхідний більше, ніж будь-коли. У ньому ви знайдете не хитромудрі трюки, а перевірені часом і підкріплені науковими дослідженнями стратегії щодо формування інвестиційного портфеля. Незалежно від того, чи робите ви свій перший внесок в пенсійний фонд або обмірковуєте, як вчинити з накопиченнями, це повністю оновлене для XXI століття видання має стати першим серед ваших настільних книг. "Випадкове блукання на Уолл-стріт" познайомить вас з необхідною термінологією і додасть впевненості за допомогою інвестиційних стратегій, які вже довели свою ефективність. У нове видання автор включив розділ, присвячений недавньому міхура криптовалюта, зокрема біткойнов, а також надзвичайно цінні відомості про оптимізацію податків. Він також пропонує вам критичний аналіз двох стали популярними інвестиційних методів - факторного інвестування і паритету ризиків. Книга є класичним керівництвом щодо інвестування на будь-якому життєвому етапі. Вона допоможе планувати фінансове майбутнє вкладникам будь-якого віку. Індивідуальні інвестори, які мають найрізноманітніший досвід і ставлення до ризику, знайдуть тут важливі факти та поради, які допоможуть їм зберегти і примножити свої важко зароблені гроші. За останні 50 років було написано чи півдюжини по-справжньому хороших книг про інвестиції. Цю з повним правом можна вважати класикою. - Forbes

Купити книгу «Випадкове блукання на Уолл - стріт. Випробувана часом стратегія успішних інвестицій» Бертон Мелкіл в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Випадкове блукання на Уолл - стріт. Випробувана часом стратегія успішних інвестицій" (Бертон Мелкіл) з ISBN 978-985-15-4359-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Сергій Борич
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
560
Формат
145x220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.652
Автор
Бертон Мелкіл

Рецензії на книгу «Випадкове блукання на Уолл - стріт . Випробувана часом стратегія успішних інвестицій».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами