Капитан Шарки и загадочный туманный остров. Тринадцатая книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер, Джереми Лангройтер (978-5-98124-776-7)

Капитан Шарки и загадочный туманный остров. Тринадцатая книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер, Джереми Лангройтер (978-5-98124-776-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 252
252 грн
  • ISBN: 978-5-98124-776-7
  • Код товару: 349954
Основні характеристики
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Капітан Шарки і загадковий туманний острів. Тринадцята книга про пригоди капітана Шаркі і його друз» Джеремі Лангройтер , Ютта Лангройтер

Капітан Шарки і його друзі підбирають в море пляшку і знаходять в ній карту острова , на якому заховані скарби. Вони відправляються до загадкового острова , який завжди оточений щільним туманом , і бачать на прибережних скелях безліч розбитих кораблів. Висадившись на острів , друзі знаходять тут флору і фауну доісторичного світу - величезних комах , гігантських тварин і птахів і навіть підступні м'ясоїдні рослини зростанням з людини. Але чи знайдуть вони скарби і чи вдасться їм вибратися з загадкового острова ? Для середнього шкільного віку.

Купити книгу «Капітан Шарки і загадковий туманний острів. Тринадцята книга про пригоди капітана Шаркі і його друз» Джеремі Лангройтер , Ютта Лангройтер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Капітан Шарки і загадковий туманний острів. Тринадцята книга про пригоди капітана Шаркі і його друз" (Джеремі Лангройтер , Ютта Лангройтер) з ISBN 978-5-98124-776-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
28
Формат
220х300 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.390
Автор
Джеремі Лангройтер , Ютта Лангройтер

Рецензії на книгу «Капітан Шарки і загадковий туманний острів . Тринадцята книга про пригоди капітана Шаркі і його друз».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами