Капитан Шарки. Тайна затонувшего города. Двенадцатая книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер (978-5-98124-775-0)

Капитан Шарки. Тайна затонувшего города. Двенадцатая книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер (978-5-98124-775-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 252
252 грн
  • ISBN: 978-5-98124-775-0
  • Код товару: 349953
Основні характеристики
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Капітан Шарки. Таємниця затонулого міста. Дванадцята книга про пригоди капітана Шаркі і його друзі» Ютта Лангройтер

Задраїти люки! Приготуватися до занурення! Глибоко на морському дні капітан Шарки і його друг Майки знаходять стародавнє місто, яке пішов під воду через виверження вулкана. У цьому місті залишилися незліченні багатства, але під час першого занурення на батисфері, в якій знаходяться друзі, нападає величезна морська змія, і їм не вдається підняти скарби з дна моря (ця історія увійшла в книгу «Капітан Шарки і скарби морських глибин»). Звичайно, Шарки і Майки збираються повернутися в затонуле місто, щоб забрати ці скарби! Вони знову відправляються в підводне подорож, на цей раз - разом з капітаном Рамірес, який запевняє Шарки в свою дружбу і надає для подорожі свою підводний човен. Але чи можна вірити цьому капітану, якого багато хто вважає хитрим і підступним піратом? Для середнього шкільного віку.

Купити книгу «Капітан Шарки. Таємниця затонулого міста. Дванадцята книга про пригоди капітана Шаркі і його друзі» Ютта Лангройтер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Капітан Шарки. Таємниця затонулого міста. Дванадцята книга про пригоди капітана Шаркі і його друзі" (Ютта Лангройтер) з ISBN 978-5-98124-775-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
28
Формат
220х300 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.430
Автор
Ютта Лангройтер

Рецензії на книгу «Капітан Шарки . Таємниця затонулого міста . Дванадцята книга про пригоди капітана Шаркі і його друзі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами