Капитан Шарки и кинжал султана. Девятая книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер (978-5-98124-774-3)

Капитан Шарки и кинжал султана. Девятая книга о приключениях капитана Шарки и его друзей - Ютта Лангройтер (978-5-98124-774-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 252
252 грн
  • ISBN: 978-5-98124-774-3
  • Код товару: 349952
Основні характеристики
Перекладач: Світлана Вайгель
Вікова категорія: для середнього шкільного віку
Мова: російська

Про книгу «Капітан Шарки і кинджал султана. Дев'ята книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів» Ютта Лангройтер

Капітан Шарки і його друзі беруться виконати важливе доручення султана Сулеймана: вони повинні звільнити сина султана, який перебуває в полоні у шейха сусіднього королівства, і повернути його додому. Як викуп за полоненого Шарки і його друзі везуть в подарунок шейху старовинний кинджал, але на них нападають місцеві пірати і крадуть подарунок. На щастя, в руках капітана Шаркі виявляється чарівна пляшка, в якій ув'язнений справжнісінький джин, виконуючий бажання... Маленький босоногий товстун Шарки, який вважає за краще рому просту воду, а морському розбою - пригоди і подорожі разом з друзями, став кумиром хлопчаків всієї Європи, а його емблема, одноока акула, прикрашає сьогодні сотні самих різних товарів, від іграшок та дитячого одягу до велосипедів і шкільних зошитів. У видавництві "Добра книга" виходить у світ серія книг про пригоди капітана Шаркі, в яких маленький пірат стикається з морськими чудовиськами і шукає скарби, знаходить нових друзів і бореться з підступними ворогами.

Купити книгу «Капітан Шарки і кинджал султана. Дев'ята книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів» Ютта Лангройтер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Капітан Шарки і кинджал султана. Дев'ята книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів" (Ютта Лангройтер) з ISBN 978-5-98124-774-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Світлана Вайгель
Вікова категорія
для середнього шкільного віку
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
28
Формат
220х300 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.415
Автор
Ютта Лангройтер

Рецензії на книгу «Капітан Шарки і кинджал султана . Дев'ята книга про пригоди капітана Шаркі і його друзів».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами