Сила, скорость и выносливость. Как достичь успеха в велоспорте и повысить качество жизни - Фил Бёрт, Мартин Эванс (978-5-389-16402-4)

Сила, скорость и выносливость. Как достичь успеха в велоспорте и повысить качество жизни - Фил Бёрт, Мартин Эванс (978-5-389-16402-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 351
351 грн
  • ISBN: 978-5-389-16402-4
  • Код товару: 349832
Основні характеристики
Назва оригіналу: Strength and Conditioning for Cyclists
Перекладач: Юрій Гольдберг
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Сила , швидкість і витривалість. Як досягти успіху в велоспорті і підвищити якість життя» Мартін Еванс , Філ Берт

Філ Берт і Мартін Еванс працювали з кращими велосипедистами світу, в тому числі зі збірною командою Великобританії з велоспорту, розробляючи і впроваджуючи надзвичайно ефективні тренувальні програми. За допомогою цієї книги ви отримуєте можливість застосувати їх знання і досвід, щоб стати сильніше, швидше і витривалішими. Детальні пояснення, забезпечені наочними кольоровими ілюстраціями, допоможуть освоїти вправи, які відповідають саме вашим потребам. «Ця методика підходить для всіх велосипедистів, від новачків і тих, хто відновлюється після травми, до досвідчених спортсменів, які бажають отримати перевагу перед конкурентами. Вам не знадобиться дороге обладнання, і більшість велосипедистів можуть домогтися істотного прогресу, займаючись будинку, без необхідності відвідувати спортзал. Правильне і регулярне виконання цих вправ забезпечить вам широку базу фізичної підготовки, яка на довгі роки стане вашою опорою як в сідлі велосипеда, так і в повсякденному житті ». (Фил Берт, Мартін Еванс)

Купити книгу «Сила , швидкість і витривалість. Як досягти успіху в велоспорті і підвищити якість життя» Мартін Еванс , Філ Берт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сила , швидкість і витривалість. Як досягти успіху в велоспорті і підвищити якість життя" (Мартін Еванс , Філ Берт) з ISBN 978-5-389-16402-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Strength and Conditioning for Cyclists
Перекладач
Юрій Гольдберг
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
168
Формат
185х230 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.660
Автор
Мартін Еванс , Філ Берт

Рецензії на книгу «Сила , швидкість і витривалість . Як досягти успіху в велоспорті і підвищити якість життя».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами