Дьявол и темная вода - Стюарт Тёртон (978-5-389-18824-2)

Дьявол и темная вода - Стюарт Тёртон (978-5-389-18824-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 224
224 грн
  • ISBN: 978-5-389-18824-2
  • Код товару: 349822
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Devil and the Dark Water
Перекладач: Олена Матвєєва
Серія: The Big Book
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Диявол і темна вода» Стюарт Тёртон

Вперше російською - новітній роман Стюарта Тёртона, автора міжнародного бестселера «Сім смертей Евеліни Хардкасл», перекладеного на 30 мов і удостоєного престижної премії Costa за кращий дебют. Якщо «Сім смертей Евеліни Хардкасл» називали «головоломної, і до того ж абсолютно органічною сумішшю" Абатства Даунтон "і" Дня бабака ", Агати Крісті і серіалів типу" Квантовий стрибок "» (Sunday Express), то «Диявол і темна вода» - це «блискуче схрещення Конан Дойла з Вільямом Голдінга» (Вел Макдермід).Отже, ласкаво просимо в 1634 рік. Галеони Ост-Індської компанії везуть мускатний горіх і чорний перець, спеції і шовку з Батавії в Амстердам. Шлях з островів Тихого океану в Європу веде навколо Африки і займає вісім місяців. До Амстердама добиралися не все: свою частку стягували люті шторму і грізні пірати. І ось з Батавії готується відплисти «Саардам». Серед пасажирів - генерал-губернатор Ян Хаан з сімейством і коханкою; знаменитий «алхимический детектив» Семюел Піпс, закутий у кайдани по невідомому обвинуваченням; його напарник лейтенант Арент Хейс. Знаки долі з самого початку складаються зловісно. На пристані прокажений виголошує: «Вантаж" Саардама "відзначений печаткою гріха, і всіх, що насмілилися піднятися на борт, чекає жахлива смерть», - і спалахує яскравим полум'ям. Коли на грот-щоглі піднімають вітрило, всі бачать на білому полотнищі намальоване вугіллям хвостате око - символ демона, відомого по імені Старий Том. І хоча в відплив з Батавії конвої було сім кораблів, в нічному океані періодично спалахує восьмий ліхтар. А коли на борту трапляється вбивство, функції детектива, замість укладеного в комірчині Сема на прізвисько Воробей, змушений взяти на себе Арент на прізвисько Ведмідь...

Купити книгу «Диявол і темна вода» Стюарт Тёртон в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Диявол і темна вода" (Стюарт Тёртон) з ISBN 978-5-389-18824-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Devil and the Dark Water
Перекладач
Олена Матвєєва
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
544
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Стюарт Тёртон

Рецензії на книгу «Диявол і темна вода».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Переваги:

Захватывающий роман с интригой, тайна и и загадками.

Недоліки:

Все же первый роман больше запал в душу.

Дебютный роман о Эвелине Хардкасл - один из лучших, мною прочитанных. Но и эта история весьма самобытна и любопытна. Интриг, загадок и тайн тут в достатке, но на все будут даны ответы. Финал переворачивает восприятие истории, а хорошо ли это, каждый решит сам. Однозначно рекомендую к прочтению.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами