Прочитавшему — смерть - Рекс Стаут (978-5-389-16436-9)

Прочитавшему — смерть - Рекс Стаут (978-5-389-16436-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 268
268 грн
  • ISBN: 978-5-389-16436-9
  • Код товару: 349769
Основні характеристики
Автор: Рекс Стаут
Назва оригіналу: Murder by the Book+Triple Jeopardy (Home to Roost+The Cop-Killer+The Squirt and the Monkey)+Prisoner’s Base
Перекладач: Олександр Санін
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Прочитав - смерть» Рекс Стаут

Ніро Вулф, пристрасний колекціонер орхідей, великий гурман, любитель пива і великий сищик, практично ніколи не виходить з дому. Всі злочини він розплутує на основі тих фактів, які збирає Арчі Гудвін, його чарівний, іронічний помічник з відмінною памятью.В нью-йоркське видавництво надходить рукопис роману, яку редактор після прочитання відхиляє. Незабаром після цього починають гинути ті, хто читав чи бачив цей твір. Вбивці вдається знищити все машинописні примірники роману і настільки заплутати сліди, що поліція вже готова закрити справу. Але тут за розслідування береться Ніро Вулф... Одного разу до Вулфу є незнайома дівчина, яка з по роги заявляє, що збирається деякий час тут пожити. Вулф виставляє непрохану гостю на вулицю, а на наступний день дізнається, що дівчину вбили. А так як Вулф вважає, що немає клієнта - немає справи, за розслідування береться Арчі Гудвін, але в результаті потрапляє за ґрати. І тоді Вулф змушений назвати Арчі Гудвіна своїм клієнтом, щоб витягнути його з в'язниці і знайти убійцу.Кроме романів «прочитав - смерть» і «Гра в п'ятнашки», до збірки увійшли ще три повісті.

Купити книгу «Прочитав - смерть» Рекс Стаут в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Прочитав - смерть" (Рекс Стаут) з ISBN 978-5-389-16436-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Murder by the Book+Triple Jeopardy (Home to Roost+The Cop-Killer+The Squirt and the Monkey)+Prisoner’s Base
Перекладач
Олександр Санін
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
640
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.670
Автор
Рекс Стаут

Рецензії на книгу «Прочитав - смерть».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами