Пушкин в жизни. Систематический свод подлинных свидетельств современников. В 2-х томах - Викентий Вересаев (978-5-93898-617-6)

Пушкин в жизни. Систематический свод подлинных свидетельств современников. В 2-х томах - Викентий Вересаев (978-5-93898-617-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 5320
5 320 грн
  • ISBN: 978-5-93898-617-6
  • Код товару: 349729
Основні характеристики
Редактор: Катерина Жирнова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Пушкін в життя. Систематичний звід справжніх свідчень сучасників. У 2 - х томах» Вікентій Вересаєв

Книга відомого прозаїка і літературознавця Вікентія Вікентійовича Вересаєва (1867-1945), що вийшла вперше в 1926 році, стала справжнім відкриттям. Вересаєв створив оригінальний жанр біографічного роману, де немає жодного слова, що належить автору, де портрет героя складено зі свідчень сучасників. Багато років письменник робив виписки з мемуарних джерел, що характеризують обставини життя, характер, звички, зовнішність Пушкіна. Розсортувавши їх по розділах і збудувавши хронологічно, він таким чином показав читачеві живого Пушкіна в різні періоди його життя. Книга мала гучний успіх і витримала кілька перевидань. Останнє підготовлене автором, в півтора рази перевищує за обсягом найперше, вийшло в світ в 1936 році. У цій книзі вперше з тих пір повністю відтворюється текст цього видання. В якості ілюстрацій використані численні малюнки самого Пушкіна в зіставленні з портретами зображених ним осіб, виконаними професійними художниками свого часу. У додатку наведена хроніка життя і творчості Пушкіна. Книга забезпечена анотований покажчик імен. Статті Ф. М. Лур'є, А. Ю. Чернова.

Купити книгу «Пушкін в життя. Систематичний звід справжніх свідчень сучасників. У 2 - х томах» Вікентій Вересаєв в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Пушкін в життя. Систематичний звід справжніх свідчень сучасників. У 2 - х томах" (Вікентій Вересаєв) з ISBN 978-5-93898-617-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Катерина Жирнова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
992
Формат
245х155 мм
Вага
2.165
Автор
Вікентій Вересаєв

Рецензії на книгу «Пушкін в життя . Систематичний звід справжніх свідчень сучасників . У 2 - х томах».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами