Мишка в домике. Игра, помогающая справляться с чувствами - Екатерина Мухаматулина, А. Захарова, Е. Кирюшина (978-5-98563-633-8)

Мишка в домике. Игра, помогающая справляться с чувствами - Екатерина Мухаматулина, А. Захарова, Е. Кирюшина (978-5-98563-633-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 1140
1 140 грн
  • ISBN: 978-5-98563-633-8
  • Код товару: 349708
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Формат: 265x265 мм
Вага: 0.870
Автор: А. Захарова , Е. Кирюшина , Катерина Мухаматуліна

Про книгу «Мишка в будиночку. Гра , яка допомагає справлятися з почуттями» А. Захарова , Е. Кирюшина , Катерина Мухаматуліна

Маленькому Мишкові дуже складно відчувати неприємні почуття - злість, страх, смуток, відраза. Він не знає, як себе вести, якщо йому погано. Мишка сховався в будиночку, але там темно і страшно, адже злий чарівник поселив одне з неприємних переживань прямо на першому поверсі. Допоможіть Мишкові прогнати злого чарівника. Для цього треба розповісти про те, що лякає або злить Мишка, як він себе веде в таких випадках, і що йому допомагає впоратися з усім цим. Пояснюйте, що з відбувається з Мишком, і отримуйте за це зірочки. Той, хто набере найбільше зірочок, зможе запалити світло в будиночку і зробити його затишним і безпечним. Граючи, можна вчити дитину розпізнавати і називати свої почуття, розуміти, коли і чому вони виникають, говорити про те, що хочеться зробити в складних ситуаціях і як можна з почуттями впоратися. Гра призначена для фахівців (насамперед психологів і педагогів) і батьків. Матеріали можна використовувати як метафоричні карти в індивідуальній та груповій психологічній роботі з дітьми дошкільного віку, а також у роботі з сім'єю.

Купити книгу «Мишка в будиночку. Гра , яка допомагає справлятися з почуттями» А. Захарова , Е. Кирюшина , Катерина Мухаматуліна в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мишка в будиночку. Гра , яка допомагає справлятися з почуттями" (А. Захарова , Е. Кирюшина , Катерина Мухаматуліна) з ISBN 978-5-98563-633-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Формат
265x265 мм
Вага
0.870
Автор
А. Захарова , Е. Кирюшина , Катерина Мухаматуліна

Рецензії на книгу «Мишка в будиночку . Гра , яка допомагає справлятися з почуттями».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами